Πιέσεις για καταστροφή στοιχείων στην υπόθεση Νικολάου μετά την αποκάλυψη του Documento

Πιέσεις για καταστροφή στοιχείων στην υπόθεση Νικολάου μετά την αποκάλυψη του Documento

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Σοφίας Νικολάου μετά την αποκάλυψη της πορισματικής αναφοράς του ΣΔΟΕ σχετικά με τις δεκάδες απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες την περίοδο που ήταν Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής από τις οποίες το Δημόσιο φέρεται να ζημιώθηκε με 2 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, μετά τις αποκαλύψεις, ασκήθηκαν έντονες πιέσεις στο ΣΔΟΕ για καταστροφή στοιχείων του «φακέλου» Νικολάου τα οποία ενδεχομένως να είναι επιβαρυντικά για την ίδια. Όλα αυτά μάλιστα την ώρα που η κα Νικολάου επιβεβαιώνει τις απευθείας αναθέσεις των 9 δισ. ευρώ της κυβέρνησης Μητσοτάκη με πρόσχημα την πανδημία, δείχνοντας ουσιαστικά και άλλους συναδέλφους της στην κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση σε ότι αφορά τον «φάκελο» Νικολάου και τις δεκάδες απευθείας αναθέσεις εφιστούμε σε όλους την προσοχή. Τα στοιχεία είναι όλα στη διάθεση του Documento οπότε οποιαδήποτε προσπάθεια καταστροφής ενδεχομένως επισείει ποινικές ευθύνες για όσους χειρίζονται την υπόθεση, σύμφωνα με νομικές πηγές.

Πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα πράξει και η Οικονομική Εισαγγελία στην οποία προΐσταται ο εισαγγελέας Εφετών Χρήστος Μπαρδάκης μετά το συγκλονιστικό πόρισμα του ΣΔΟΕ, καθώς εκεί βρίσκεται η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την κ. Νικολάου.

Διαβάστε επίσης: Πόρισμα του ΣΔΟΕ επιβεβαιώνει ότι έφαγαν €2 εκατ. με αναθέσεις της Νικολάου

Σοφία Νικολάου: Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς…

ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη Documento: Το ΣΔΟΕ επιβεβαιώνει το πλιάτσικο της Νικολάου – Θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter