Πιέζει ο Αυγενάκης για διεύρυνση του εκλογικού σώματος της ΕΠΟ

Πιέζει ο Αυγενάκης για διεύρυνση του εκλογικού σώματος της ΕΠΟ

Νέα παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη στα εσωτερικά της ΕΠΟ, καθώς ζητάει διεύρυνση του εκλογικού σώματος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο υφυπουργός αθλητισμού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, τον οποίο ενημέρωσε για τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα των εκλογών της ομοσπονδίας. Σε Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ αναφέρεται ότι ο Λ. Αυγενάκης, ζήτησε «σεβασμό στους νόμους» και στη διάταξη που προσδιορίζει τις αρχαιρεσίες και των 49 αθλητικών Ομοσπονδιών της χώρας μας για το προσεχές δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου (άρθρο 143, ν. 4714/2020). Επιπλέον, ο υφυπουργός αθλητισμού επανέλαβε ότι «επιθυμία της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η επίτευξη ευρείας συναίνεσης για την αναγκαία διεύρυνση του εκλογικού σώματος της ΕΠΟ», ενώ αναφέρθηκε και στη δέσμευση των FIFA/UEFA πως την «Ολιστική Μελέτη» για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με προτάσεις από βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, πρόκειται να την παραδώσουν στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η ΕΠΟ δεν πρόκειται να δεχθεί διεύρυνση του εκλογικού σώματος 40 ημέρες πριν από τις αρχαιρεσίες, οι οποίες, όπως υποστηρίζουν στο Πάρκο Γουδί, αναμένεται να οριστούν στις 9 Οκτωβρίου και όχι τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο, όπως επιθυμεί ο Λ. Αυγενάκης.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter