Πιέζει ο Κονέ την Ουντινέζε

Πιέζει ο Κονέ την Ουντινέζε

Στασιμότητα επικρατεί στο θέμα του Παναγιώτη Κονέ, αφού η Ουντινέζε έχει μια σειρά από ανοιχτά ζητήματα και δεν είναι στις προτεραιότητές της το μέλλον του 31χρονου άσου. 

Ο ποδοσφαιριστής πιέζει την ιταλική ομάδα ώστε να βρεθεί μια φόρμουλα για να λύσει το συμβόλαιό του παίρνοντας ένα μέρος του και εν συνεχεία να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Είναι προφανές πως ο Κονέ δεν υπολογίζεται από την ιταλική ομάδα, που θα ήθελε να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο των 700.000 ευρώ που έχει για την προσεχή σεζόν, ενώ η «Ένωση» από τη δική της πλευρά δεν έχει την πρόθεση να καλύψει όλο αυτό το ποσό. Φαίνεται πως θα χρειαστούν υποχωρήσεις και από τις τρεις πλευρές για να προχωρήσει το θέμα, που «καίει» την ΑΕΚ αφού δεν θέλει να χάσει έναν ακόμη βασικό ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά στο ζήτημα του εξτρέμ, η ΑΕΚ έχει πάντα πολύ ψηλά στη λίστα της τους Ντάρβιν Ματσίς και Φεντερίκο Καρτάμπια, αλλά είναι σαφές πως αποτελεί δύσκολες περιπτώσεις που θέλουν πολύ χρόνο για να προχωρήσουν. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν άλλες δύο λύσεις στα υπόψη για τη θέση του ακραίου, δίχως να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα, και δεν αποκλείεται κάποια από αυτές να προχωρήσει άμεσα και να μείνει σε εκκρεμότητα η απόκτηση ενός πιο δυνατού ονόματος εξτρέμ για τη συνέχεια του καλοκαιριού.

Πηγή: sport-fm.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter