Πικρός καφές με… εξώδικο για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Πικρός καφές με… εξώδικο για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Πικρό καφέ ήπιε σήμερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. 

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του documentonews.gr, ενώ ο βουλευτής της ΝΔ απολάμβανε τον καφέ του με την παρέα του σε γνωστή καφετέρια του Κολωνακίου, ένας άγνωστος άνδρας τον προσέγγισε. Τον χτύπησε στην πλάτη και τον ρώτησε αν είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Όταν ο βουλευτής απάντησε θετικά, ο άγνωστος άνδρας του έδωσε ένα φάκελο. Εμβρόντητος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αρνήθηκε να τον παραλάβει, λέγοντας ότι δεν λαμβάνει φακέλους από αγνώστους. 

Τότε ο άγνωστος άνδρας αποκάλυψε την ταυτότητά του: επρόκειτο για δικαστικό επιμελητή που αναζητούσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο προκειμένου να του επιδώσει το εξώδικο της εφημερίδας «Αυγή», διαβεβαιώνοντας παράλληλα τον βουλευτή να μην ανησυχεί για το περιεχόμενο του φακέλου, που προέρχεται από δημοσιογραφικό οργανισμό.

Και κάπως έτσι η περιπέτεια του δικαστικού επιμελητή έλαβε τέλος. Γιατί η προσπάθειά του να εντοπίσει τον βουλευτή και να του επιδώσει το εξώδικο, μόνο εύκολη δεν ήταν. Ο βουλευτής φέρεται να έχει διαγράψει από την ιστοσελίδα της Βουλής, την προσωπική του ιστοσελίδα και τους λογαριασμούς του σε social media τη διεύθυνση του πολιτικού του γραφείου. Όταν ο δικαστικός επιμελητής επιχείρησε να επιδώσει το εξώδικο στη Βουλή, κάτι τέτοιο δεν του επετράπη. Για καλή του τύχη όμως, ο βουλευτής θέλησε να απολαύσει την σημερινή ηλιόλουστη ημέρα και να πιεί τον καφέ του στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντας τέλος στα βάσανα του δικαστικού επιμελητή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση της «Αυγής» να κινηθεί νομικά εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδανου, προήλθε έπειτα από μονταρισμένη φωτογραφία που ανήρτησε ο τελευταίος, η οποία όπως αναφερόταν και σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «συνδύαζε το ναζιστικής έμπνευσης σήμα της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» με το σήμα της εφημερίδας μας. Φαίνεται μάλιστα πως συνόδευσε την ανάρτησή του με τη φράση «ίδιο μαγαζί», την οποία κατόπιν πιθανότατα αφαίρεσε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter