Πηνελόπη Πιτσούλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν δέχομαι τον όρο ανθρώπινη αδυναμία όταν κάποιος κάνει κακό στον άλλον»

Πηνελόπη Πιτσούλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν δέχομαι τον όρο ανθρώπινη αδυναμία όταν κάποιος κάνει κακό στον άλλον»

Συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στο Mega, στη διάρκεια της οποίας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ.

«Η ιστορία με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν θλιβερή. Τον συνάντησα πρώτη φορά στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, είδα έναν άνθρωπο δοτικό, ευγενικό και συνεπή. Μου έλεγαν ότι θα περάσω των παθών μου τον τάραχο με τον Φιλιππίδη, αλλά επειδή και για μένα έχουν πει πράγματα, σκέφτηκα ότι θα το αντιμετωπίσω. Oταν ξέσπασε η ιστορία με τον Πέτρο ήταν κεραυνός εν αιθρία. Σαν να ακούς για τον καλό σου γείτονα ότι σκότωσε τη γυναίκα του. Σκέφτηκα αμέσως “μα έκανε τέτοια τερατουργήματα ο Πέτρος στη ζωή του;”. Θλιβερό για τα θύματα, αλλά και για τον θύτη που κατέστρεψε τη ζωή του. Δεν δέχομαι τον όρο ανθρώπινη αδυναμία όταν κάποιος κάνει κακό στον άλλον, γιατί πρόκειται για διαστροφή» είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Κλείνοντας την τοποθέτησή της για τον ηθοποιό ο οποίος είναι κατηγορούμενος σε βαθμό καουργήματος, η Πηνελόπη Πιτσούλη αναφέρθηκε στον γιο του: «Το παιδί του Φιλιππίδη σκέφτηκα. Πώς θα βγει αυτό το παιδί στην κοινωνία που έχει ήδη κλειστεί στον εαυτό του; Πώς θα είναι ο γιος του Φιλιππίδη που μέχρι χτες καμάρωνε και σήμερα ντρέπεται; Όταν έχεις πίσω σου ένα οικογενειακό φορτίο πρέπει να σκέφτεσαι το δημιούργημά σου και ο Πέτρος δεν το σκέφτηκε. Να πληρώσει τώρα την αδυναμία του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter