Πιο «Happy Traveler» από ποτέ ο Μητσοτάκης – Με πέδιλο στα Σφακιά για το Σαββατοκύριακο

Πιο «Happy Traveler» από ποτέ ο Μητσοτάκης – Με πέδιλο στα Σφακιά για το Σαββατοκύριακο

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πιο ανέμελο και «happy traveler» πρωθυπουργό που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα, είναι πάντα καλοκαίρι.

Φαίνεται πως ο ίδιος δεν πτοείται που ολόκληρος ο πλανήτης ανησυχεί για τον δύσκολο χειμώνα που βρίσκεται μπροστά μας αναφορικά με την ενεργειακή κρίση, ούτε που τα περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην λόγω της ακρίβειας.

Ο ίδιος, παρατείνοντς τις διακοπές του, εμφανίστηκε στην Κρήτη για διήμερο, με αμφίεση που σίγουρα δεν θυμίζει πρωθυπουργό, φορώντας γυαλιά, καπέλο, χαλαρό αθλητικό ντύσιμο και πέδιλο(!). «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τη βόλτα του στα Σφακιά, απόλαυσε το μπάνιο του στο Λουτρό και έκανε βαρκάδα στα Μάρμαρα» μας ενημέρωσαν τα φιλοκυβερνητικά μέσα.

Δεν τον ανησυχεί τίποτα τον ανέμελο πρωθυπουργό, ούτε καν η «ελεύθερη πτώση» που βρίσκεται ο ίδιος, συνεχίζοντας να μας κάνει διεθνώς ρεζίλι, την στιγμή που ολοένα και περισσότερα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης καταδικάζουν με σκληρά άρθρα την αυταρχική πολιτική του ίδιου και της κυβέρνησης του.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Τετάρτη, από το νησί της Κρήτης, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, είχε επιφυλάξει κι εκείνος με τη σειρά του, ένα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με το ζήτημα των υποκλοπών πολιτικών και δημοσιογράφων βάζοντας «φωτιά» στο εσωκομματικό σκηνικό της Νέας Δημοκρατίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter