Πιο Μητσοτάκης και από τον Κυριάκο ο Πορτοσάλτε!

Πιο Μητσοτάκης και από τον Κυριάκο ο Πορτοσάλτε!

Γίνεται να είσαι πιο Μητσοτάκης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Φυσικά και γίνεται αφού στην ουσία δεν ξέρουμε αν ο ίδιος ο πρωθυπουργός πιστεύει στον εαυτό του τόσο όσο οι… «ακόλουθοι»!

Στην περίπτωσή μας ο Άρης Πορτοσάλτε, γνωστός για τις συνεντεύξεις και τη στήριξή του στο νεοφιλελεύθερο πρωθυπουργό που υπερθεματίζει  σχεδόν πάντα τα έργα και τα λόγια της κυβέρνησης, αναφωνεί τώρα μέσα από τα γραπτά του στη σελίδα «liberal» (όνομα και περιεχόμενο) πως «Χωρίς Μητσοτάκη πολιτική ατζέντα δεν υπάρχει».

Σύμφωνα με τον ίδιο θα πρέπει να το έχουμε και εμείς διαπιστώσει πως «εάν δεν κινηθεί ο Πρωθυπουργός ή η κυβέρνησή του, πολιτική επικαιρότητα, σχεδόν, δεν υπάρχει». Βεβαίως και αν ελέγχεις τα ΜΜΕ δεν αφήνεις τις διαφορετικές φωνές και επιλέγεις την πολιτική ατζέντα όπως σε συμφέρει. Ιδιαίτερα αν τα ΜΜΕ παίρνουν τόσα λεφτά από την κυβέρνηση…

Και για του λόγου το αληθές, ο Άρης Πορτοσάλτε ακυρώνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη που λόγω διάσπασης και «11» είχε -κατά τον Πορτοσάλτε- πολλά «15λεπτα δημοσιότητας». Προφανώς οι θέσεις και τα θέματα που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και η προοδευτική Αντιπολίτευση ακυρώνονται από τον Άρη Πορτοσάλτε εν τη γενέσει… Απλά… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Εννοείται πως ούτε και τα σκάνδαλα υπήρχαν…

Και βέβαια βγάζει τους πάντες άχρηστους…

Δεν ξέρουμε τι του συμβαίνει, δικαίωμά του να τα πιστεύει αυτά που λέει αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε πως κατήργησαν εκεί στον ΣΚΑΪ το ρεπορτάζ από τα άλλα κόμματα και την επαφή με την πραγματικότητα.

Δεν ξέρουμε τελικά αν βρίσκεται σε κατάσταση «ιδρυματισμού» και την προπαγάνδα του Ομίλου και τη μονομέρεια τη θεωρεί «πραγματικότητα».

Αλλά ακόμα και οι φυλακισμένοι που αντιμετωπίζουν τους τέσσερις τείχους ξέρουν πως είναι απέξω!

Τυφλή αγάπη, τυφλή πίστη, εμμονή…

Και βέβαια αν θέλεις να προβάλεις μόνον τη δράση της κυβέρνησης, αν είναι για το μόνο που αναπνέεις, έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.

Μην υποτιμάτε όμως τη νοημοσύνη μας.

Μπορεί να μην αναπνέετε χωρίς τον Μητσοτάκη αλλά για το μεγάλο μέρος της κοινωνίας και του λαού, ο Μητσοτάκης κόβει το οξυγόνο της κοινωνίας.

Ναι, Άρη, δεν ξέρουμε αν υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά σίγουρα υπάρχει ζωή πέρα από το Μητσοτακέικο!

Και σίγουρα εκεί είναι καλύτερα για την πλειονότητα των κατοίκων αυτής της χώρας.

Διαβάστε επίσης: 

Κασσελάκης: Να δημιουργήσουμε μια χώρα για τη γενιά του Αλέξη, στο όνομα του Αλέξη

Ευρωβαρόμετρο: Απαισιοδοξία λόγω ακρίβειας στην Ελλάδα – Σχεδόν οι 9 στους 10 δυσκολεύονται να πληρώσουν λογαριασμούς

Προσθέτουν κι άλλα χρόνια δουλειάς για μειωμένη σύνταξη

Γάζα: Στην «καρδιά» της Χαν Γιουνίς ο ισραηλινός στρατός – Ξεπέρασαν τους 16.000 οι νεκροί

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter