Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά… Λίνα

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά… Λίνα

«Δεν ήταν αριστερός, ΛΟΑΤΚΙ, πρεζάκι, αναρχικός. Ήταν Έλληνας!. Άρα για την αριστεροακροδεξιά κυβέρνηση, στην καλύτερη αδιάφορος. Στην χειρότερη ένα “εθνίκι” που πήγαινε γυρεύοντας… “Με ελληνικές σημαίες και συνθήματα η κηδεία του Κατσίφα”».

Τάδε έφη Λίνα Κλείτου. Η δημοσιογράφος στην προσπάθειά της να κατηγορήσει την κυβέρνηση, έβαλε στο μίξερ του ρατσισμού και της ακροδεξιάς, τη δολοφονία του Κατσίφα μαζί με τους ΛΑΟΤΚΙ, τους αναρχικούς και τα εξαρτημένα από φαρμακευτικές ουσίες άτομα. Με ποια λογική; Μάλλον με τη λογική που έχει η ακραία και έξαλλη δεξιά και η οποία εκφράζεται από τον Άδωνη και τον Βορίδη. 

Για την ιστορία η κυρία Κλείτου ήταν το 2012 υποψήφια βουλευτής  στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής  Συμμαχίας  της Ντόρας Μπακογιάννη και όχι με τη ΝΔ, όπως  λανθασμένα αναφέραμε. 

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι θα είναι «κρίμα κι άδικο» για τη δημοσιογράφο να μην την συμπεριλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα γαλάζια ψηφοδέλτια. Μην πάει «χαμένος» και ο κόπος της, αφού έχει πείσει και τους πλέον δύσπιστους αφενός ότι μπορεί να ενισχύσει την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ και αφετέρου απέδειξε – με αυτό το άθλιο σχόλιο που έκανε στο twitter – ότι στην πολιτική αυτή σχολή, υπάρχει και πιο χαμηλά… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter