Πισπιρίγκου: Τι αναζητήσεις είχε κάνει στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Πισπιρίγκου: Τι αναζητήσεις είχε κάνει στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Η συνεχιζόμενη έρευνα των ειδικών στο τάμπλετ της μικρής Τζωρτζίνας, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας – η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε βάθος χρόνου- οδηγεί σε κατάρρευση των επιχειρημάτων και των ισχυρισμών της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για επιβαρυντικά στοιχεία καθώς βρέθηκαν αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες στο κινητό της Ρούλας και στο τάμπλετ της  Τζωρτζίνας. Ειδικά, για το τάμπλετ του παιδιού της που φρόντισε να το θάψει μαζί με την Τζωρτζίνα και μάλιστα κάτω από το προσκέφαλο της 9χρονης, εντοπίστηκαν αναζητήσεις έως και τρεις ημέρες πριν το θάνατο του παιδιού, στην google για θανατηφόρες ουσίες και με τη μορφή διαφημίσεων της google ήταν η κεταμίνη και παράγωγα αυτής.

Ελπίζει σε αποφυλάκιση

«Πότε θα κατατεθεί το αίτημα της αποφυλάκισής μου, για να επιστρέψω σπίτι», ρωτά και ξαναρωτά η Ρούλα Πισπιρίγκου, τους δικηγόρους της, η οποία ελπίζει μέσα από τη φυλακή, ότι θα επιστρέψει σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα της αποφυλάκισης της 33χρονης γυναίκας «παγώνει» προσωρινά καθώς αναζητούνται τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά της υπεράσπισης και για να συνταχθεί είναι απαραίτητη η προσκόμιση πορίσματος τεχνικών συμβούλων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter