Πιστή στο δόγμα (και) του ΣΚΑΪ «όλοι μαζί τα φάγαμε» η Τατιάνα Στεφανίδου (Video)

Πιστή στο δόγμα (και) του ΣΚΑΪ «όλοι μαζί τα φάγαμε» η Τατιάνα Στεφανίδου (Video)

Σε ένα ισοπεδωτικό παραλήρημα πέρασε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία προσπαθούσε να μας πείσει πως ο άνεργος που αδυνατεί να πληρώσει το ρεύμα του και ο επιχειρηματίας που χρωστάει εκατομμύρια ευρώ, ευθύνονται το ίδιο για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη ΔΕΗ.

Η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη με τον συνεργάτη της, Μάριο Αραβαντινό, ο οποίος εξέφρασε διαφορετική άποψη και προσπαθούσε να εξηγήσει τη διαφορετική βαρύτητα των δύο περιπτώσεων, με την Στεφανίδου να απαντά πως το θέμα δεν είναι ταξικό και ότι καταδικάζει την ανομία από όπου κι αν προέρχεται…

Με προκλητικό τρόπο δεν τον άφηνε να μιλήσει ενώ προσπαθούσε να παραποιήσει το νόημα όσων – πολύ λογικών – έλεγε ο δημοσιογράφος. 

Για την Τατιάνα λοιπόν, αυτός που παίρνει 400 ευρώ τον μήνα και δεν καταφέρνει να πληρώσει στην ώρα του τη ΔΕΗ, έχει την ίδια ευθύνη με αυτόν που φοροδιαφεύγει, με αυτόν που «βαράει κανόνι», με αυτόν που δεν αποπληρώνει εσκεμμένα εκατομμύρια οφειλών των εταιρειών του. 

Γιατί ναι, για την Τατιάνα «όλοι μαζί μαζί τα φάγαμε» και όλοι μαζί φταίμε τι κι αν το ετήσιο εισόδημά σου είναι 8.000 ευρώ τι κι αν είναι 8.000.000 ευρώ…

https://vimeo.com/333710801

https://vimeo.com/333712149

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter