Πιστός υπάλληλος του Μαρινάκη ο Τσουκαλάς (Video)

Πιστός υπάλληλος του Μαρινάκη ο Τσουκαλάς (Video)

Στην κλειστή οικογένεια του Ολυμπιακού ανήκει εδώ και χρόνια ο Τάκης Τσουκαλάς. Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από το ρατσιστικό του σχόλιο για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, τον οποίο και αποκάλεσε πίθηκο, βγήκε χθες να μας πει ότι… δεν ήξερε!

Και με το δίκιο του άλλωστε. Που να ξέρει; Τι είναι, ενήλικας σε μία άκρως ρατσιστική κοινωνία;

Όπως και στην περίπτωση του Γιώργου Κατίδη, του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, που πανηγύρισε το γκολ του χαιρετώντας ναζιστικά το 2013 και μετέπειτα δήλωσε και αυτός πως «δεν ήξερε», παρατηρούμε μία ευκολία, όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό εν προκειμένω με το ποδόσφαιρο, να πλασάρονται ως θύματα που απαλλάσσονται λόγω βλακείας.

Διαβάστε ακόμη: Ρατσιστικό κρεσέντο Τσουκαλά: Αποκάλεσε «πίθηκο» τον Θ. Αντετοκούμπο! (Video)

Δεν ήξερε λοιπόν, ο Τάκης, το δήλωσε νέτα σκέτα και απολογήθηκε μόνο στην οικογένεια Αντετοκούνμπο (γιατί πάνω απ’ όλα η οικογένεια για τον Τάκη), πρεσβεύοντας το no politica, που χρόνια τώρα χτίζουν προσεκτικά οι Ερυθρόλευκοι. 

Όλα καλά, συνηθισμένα και αναμενόμενα ως ένα βαθμό, ώσπου έρχεται η στιγμή και κάνει τη μεγάλη ντρίμπλα – για να μιλήσουμε και με ποδοσφαιρικούς όρους.

Διαβάστε επίσης: Εισαγγελική παρέμβαση για την ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο

Την ώρα λοιπόν που ζητάει τη συγγνώμη του στην οικογένεια Αντετοκούνμπο ο Τάκης κάνει μία yes politica στροφή 180 μοιρών και λέει «Εσύ πρωθυπουργέ θα ζητήσεις συγγνώμη για τα 123 θύματα από Μάνδρα και Μάτι»;

Και αναρωτιέστε φυσικά, αυτό που κολλάει.

Πουθενά. Απολύτως πουθενά. 

Αλλά κάπου έπρεπε να πάρει μαζί του τους ακροδεξιούς που έχανε, όταν έλεγε πως δεν είναι ρατσιστής, κάπου έπρεπε να κάνει την καλή και στον Βαγγέλη Μαρινάκη -πρόεδρος γαρ-  που σίγουρα χάρηκε με την επίθεση στην κυβέρνηση, κάπου ήθελε να αλλάξει και θέμα, όσο να ‘ναι όλα αυτά μαζί είναι μια καλή εξήγηση. 

Περήφανος για τον υπάλληλό του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί ακόμα και να ζητήσει να γραφτεί ένα κείμενο λιγότερο κατά του Αλέξη Τσίπρα σήμερα, στα ΜΜΕ που του ανήκουν αφού η δουλίτσα έγινε…

*Αξίζει να σημειωθεί πως η ντρίμπλα δεν ήταν και τόσο ντρίμπλα, αφού ο Τάκης εμφανίστηκε στην εκπομπή με μία μαύρη μπλούζα η οποία έγραφε: «Μάνδρα 24 – Μάτι 99, 123 Νεκροί. Δεν ξεχνώ».

https://www.youtube.com/watch?v=fzVl_NCulD0

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter