Πίστωση χρόνου στους κατόχους απεριορίστων διαδρομών στα ΜΜΜ

Πίστωση χρόνου στους κατόχους απεριορίστων διαδρομών στα ΜΜΜ

Για πίστωση χρόνου που θα δοθεί στους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Σταθόπουλος.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9,89» ανέφερε χαρακτηριστικά πως «όλοι οι χρήστες μηνιαίων καρτών που τις αγόρασαν μεσούσης της κρίσης και των περιορισμών, θα πάρουν μια πίστωση χρόνου ισόποση».

Ο κ. Σταθόπουλος έδωσε μάλιστα και συγκεκριμένα παραδείγματα για το τι θα ισχύσει για όσους επιβάτες έχουν ήδη πληρώσει κάρτες 3μηνου, 6μηνου ή ετήσιες για τα ΜΜΜ, αλλά λόγω των περιορισμών στις μετακινήσεις δεν χρησιμοποίησαν για ένα διάστημα.

«Αν αγόρασες μηνιαία κάρτα, θα πάρεις τουλάχιστον ένα μήνα πίστωση χρόνου στην επόμενη ανανέωση της μηνιαίας κάρτας που θα πάρεις. Στους δε χρήστες τριμηνιαίων εξαμηνιαίων και ετήσιων καρτών, θα πιστωθεί το σύνολο των ημερών που διήρκησαν τα περιοριστικά μέτρα. Δηλαδή 55 ημέρες. Επιπλέον, για τους χρήστες που θα ανανεώσουν ετήσιες κάρτες, επιπλέον των 55 ημερών, θα τους δοθεί επιπλέον έκπτωση 10%, που σημαίνει ότι αυτός που θα ανανεώσει την κάρτα του μέχρι το τέλος του χρόνου, επιπλέον των 55 ημερών θα πάρει επιπλέον άλλες 30 ημέρες, δηλαδή θα πάρει επέκταση χρόνου πληρώνοντας το αντίτιμο για την ετήσια κάρτα. Άρα αντί για 12 μήνες θα κυκλοφορεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για 15 μήνες», είπε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter