Πιτίνο: Δεν μου αρέσει να μη με σέβονται

Πιτίνο: Δεν μου αρέσει να μη με σέβονται

«Σέβομαι τους πάντες, αλλά δεν μου αρέσει να μη με σέβονται», ξεσπάθωσε ο Ρικ Πιτίνο, όταν ρωτήθηκε στη Ρόδο σχετικά με την επιστολή με την οποία οι διεθνείς του Ολυμπιακού ουσιαστικά γνωστοποιούν στην ΕΟΚ την αποχώρησή τους από την Εθνική μπάσκετ, όσο προπονητής της είναι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

«Σέβομαι τους πάντες», δήλωσε σχετικά ο 67χρονος Αμερικανός. «Τους φιλάθλους, τον Ολυμπιακό, τους ιδιοκτήτες των ομάδων, τους διαιτητές, τους δημοσιογράφους. Οι πρώτοι παίκτες με τους οποίους συναντήθηκα όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου, δεν ήταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Σέβομαι τους πάντες, αλλά δεν μου αρέσει να μην με σέβονται».

Το απόγευμα του Σαββάτου η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή, στην οποία οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Αντώνης Κόνιαρης ισχυρίζονται ότι ο Πιτίνο άφησε να εννοηθεί ότι δεν σκόπευε να εργαστεί σε άλλη ομάδα πριν το Προολυμπιακό τουρνουά του ερχόμενου Ιουνίου.

Σχετικά με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Πιτίνο είπε τα εξής: «Αυτός ήταν ένα από τους λόγους που πήρα τη δουλειά στην Εθνική ομάδα. Το καλοκαίρι κάνουμε οικογενειακώς διακοπές και έχω 12 εγγόνια. Τους είπα ότι κάτι χρωστάω στην Ελλάδα για την αγάπη που είχα εισπράξει και την αφοσίωση που μου είχε δείξει ο κόσμος. Ο βασικός λόγος ήταν αυτός για να αναλάβω τον ρόλο του ομοσπονδιακού προπονητή, παρότι γνώριζα ότι θα ήμουν μακριά από την οικογένειά μου και δεν θα με βλέπουν το καλοκαίρι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter