Πιτίνο: “Λάθος του Ολυμπιακού η αποχώρηση”

Πιτίνο: “Λάθος του Ολυμπιακού η αποχώρηση”

Την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα της Α1 σχολίασε για πρώτη φορά ο Ρικ Πιτίνο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για λάθος και τόνισε ότι το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τον Ολυμπιακό. “Μιλώ βέβαια ως Πιτίνο και όχι ως Δημήτρης Γιαννακόπουλος”, ξεκαθάρισε πριν ξιφουλκήσει.

“Ήταν σφάλμα αυτό που έκαναν. Σέβομαι πολύ τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι το ελληνικό μπάσκετ τον έχει ανάγκη. Εάν έχουν να διαμαρτυρηθούν για κάτι, θα έπρεπε να το κάνουν στο τέλος της περιόδου. Πιστεύω ότι ήταν λάθος και ελπίζω να το αποδεχθούν. Είναι πολύ σημαντικό να παραδέχεται κάποιος τα σφάλματά του”.

Μετά τη δεύτερη νίκη επί του Προμηθέα, ο Πιτίνο επαίνεσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την συμπεριφορά και τη νοοτροπία τους. “Είναι πολύ σημαντικό ότι συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε παρόλο που η Ευρωλίγκα έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες. Η ομάδα επέστρεψε από τους νεκρούς όταν πρωτοήρθα και είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου. Εκείνοι αξίζουν τους επαίνους και όχι μόνο οι προπονητές”, δήλωσε.

Ο διάσημος Αμερικανός δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Προμηθέα και από τον προπονητή του. “Το άγνωστο όνομα αυτής της ομάδας δεν σημαίνει τίποτα απολύτως”, τόνισε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter