Πλακιωτάκης: Άλλος υπουργός στη θέση του, ακόμα κι από τις… Αζόρες, θα είχε καλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει στη Σαμοθράκη (Photos)

Πλακιωτάκης: Άλλος υπουργός στη θέση του, ακόμα κι από τις… Αζόρες, θα είχε καλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει στη Σαμοθράκη (Photos)

Στη Σαμοθράκη εδώ και μέρες τουρίστες και ελληνικός τουρισμός βιώνουν τον απόλυτο εξευτελισμό μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και της τουριστικής σεζόν. Ωστόσο, το ίδιο το κράτος και η κυβέρνηση φαίνεται πως είναι οι μεγάλοι απόντες, σαν να βρίσκονται σε διακοπές. Οι εικόνες, με τους εκατοντάδες τουρίστες να βρίσκονται στρωματσάδα στο λιμάνι ή να προσπαθούν με μπουν σε ένα καράβι, κάνουν το γύρο του κόσμου.

Τραγική είναι από την πλευρά του, η στάση του ίδιου του υπουργού Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος αναφερόμενος στο πρόβλημα της Σαμοθράκης δηλώνει πως… έχει λυθεί από τις 9 Αυγούστου! 

Στην επίσημη σελίδα του υπουργείου Ναυτιλίας – Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, ο κ. Πλακιωτάκης εμφανίζεται να έχει… παρέμβει άμεσα και να έχει δώσει λύση εδώ και μια… εβδομάδα.

«Με άμεση παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη αποκαταστάθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης», μας «πληροφορεί» το πρωτοσέλιδο που ακόμα είναι αναρτημένο στην επίσημη σελίδα του υπουργείου! Έτσι, με τόση αλαζονεία και χωρίς αιδώ… Προφανώς ο Κρητικός υπουργός δεν πήρε χαμπάρι τί γίνεται τόσες μέρες γιατί βρίσκεται σε διακοπές… Ή δε θέλει να πάρουμε χαμπάρι εμείς όλοι οι υπόλοιποι…

Διαβάζουμε στο κείμενο που αναρτήθηκε (και παραμένει πρωτοσέλιδο) την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 4:15 το απόγευμα:

«Με άμεση παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη αποκαταστάθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης Με άμεσες πρωτοβουλίες του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη, δόθηκε λύση στο μείζον πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης με την δρομολόγηση του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίο AZORES EXPRESS. Ήδη το εν λόγω πλοίο ταξιδεύει προς την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στα δρομολόγια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κινητοποιήθηκε άμεσα μετά την διαπίστωση της ελλιπούς κάλυψης των συγκοινωνιακών αναγκών της εν λόγω ακτοπλοϊκής σύνδεσης, ενώ ο κ. Πλακιωτάκης έδωσε εντολή να εξευρεθεί άμεσα λύση, παρακολουθώντας από την πρώτη στιγμή στενά το όλο θέμα.Το AZORES EXPRESS είναι χωρητικότητας 3.163 κόρων, αναπτύσσει ταχύτητα 19 ναυτικών μιλίων την ώρα και μπορεί να μεταφέρει 655 επιβάτες και 260 ιδιωτικής χρήσης οχήματα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter