Χλιδή και ωδή στο σεξ

Playboy Mansion - Το μυθικό παλάτι του Χιου Χέφνερ περνάει στα χέρια Ελληνομερικανού (Video & Photos)

Δύο μέρες μετά τον θάνατο του Χιου Χέφνερ, έγινε γνωστό ότι το μυθικό του σπίτι, γνωστό ως Playboy Mansion, των 20.000 τετραγωνικών, περνάει στα χέρια ενός ελληνοαμερικανού χρηματιστή. Με έναν απαράβατο όρο.

Η πολυτελής βίλα σύμφωνα με τις κακές γλώσσες γλώσσες - γιατί δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως - αγοράστηκε περίπου 100 εκατομμύρια δόλαρια από τον χρηματιστή Νταν Μητρόπουλο που η περιουσία του ίδιου και της οικογένειάς του είναι περίπου στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Ο Χιου Χέφνερ όταν πούλησε τη βίλα τον Μητρόπουλο είχε δύο όρους: Ο ένας ήταν ότι θα ζούσε εκεί μέχρι το τέλος της ζωής του και ο δευτερος ότι δεν θα γίνει ποτέ ανακαίνιση στη θρυλική του κρεββατοκάμαρα! Εκεί που περνούσε τις οργιώδεις νύχτες με τα "κουνελάκια" και τους φίλους του. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.