Πλέι άουτ Super League: Νίκησε κι ελπίζει η Λαμία, 2-1 εκτός τον Παναιτωλικό

Πλέι άουτ Super League: Νίκησε κι ελπίζει η Λαμία, 2-1 εκτός τον Παναιτωλικό

Η Λαμία πέτυχε μεγάλη νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 2-1 κι έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League.

Ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος κι έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ του Καρέλη με τον Σαράνοφ αλλά ο γκολκίπερ της Λαμίας έσωσε την εστία του. Κι ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν για το γκολ, αυτό τελικά το σημείωσε η Λαμία στο 45’ με τον Μανούσο που επωφελήθηκε από κόντρες στην περιοχή και από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Παναιτωλικός έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον Μαλή, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Στο β’ μέρος ο Παναιτωλικός πίεσε για την ισοφάριση, ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Καρέλη χωρίς να πάρει κάτι από το VAR αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που πέτυχαν γκολ με τον Ελευθεριάδη στο 59’ αλλά ακυρώθηκε (σωστά) για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Όμως ο ίδιος παίκτης στο 79’ έκανε το 0-2, γκολ που μέτρησε μετά από έλεγχο από το VAR. Ο Παναιτωλικός αντέδρασε πολύ γρήγορα και με βολίδα του Ντουάρτε στο 83’ μείωσε σε 1-2 κι έβαλε πάλι φωτιά στο ματς. Όμως η Λαμία άντεξε και πήρε τη πολύτιμη νίκη

O διαιτητής Παπαδόπουλος «κιτρίνισε» τους Κορνέλιους, Μπεχαράνο, Ντουάρτε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μαλής (44’ Αποστολάκης), Λάρσον, Κορνέλιους, Περέιρα (71’ Αντούνες), Μάρτενσον (71’ Μπαρμπόσα), Φλόρες, Νταγκό (81’ Μόρσεϊ), Ντουάρτε, Μεντόσα, Καρέλης (71’ Βέργος).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Λούκας, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπανγκουρά (46’ Ελευθεριάδης), Ρόμανιτς (85’ Τζανετόπουλος), Καραμάνος (80’ Βέλλιος), Μανούσος (63’ Τάιρον, 85’ Προβυδάκης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter