Πλέι οφ Σούπερ Λίγκα: Πέρασε από την πλατεία ο ΠΑΟΚ

Πλέι οφ Σούπερ Λίγκα: Πέρασε από  την πλατεία ο ΠΑΟΚ

Ένα ακόμη βήμα προς την έξοδο του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο ΠΑΟΚ που νίκησε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο με 1-0 στην 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο «δικέφαλος» εκμεταλλεύτηκε μ τον καλύτερο τρόπο τις πολλές και σημαντικές απουσίες του αντιπάλου του και πήρε δίκαια το τρίποντο. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν είχε στη διάθεση του, τον τιμωρημένο Μασούντ που είχε αποβληθεί στην Τούμπα και τους τραυματίες Γιαννιώτη, Βλάχο, Σιώπη, Γεσίλ, Λάμπρου, Φούντα και Πλιάτσικα. Από την άλλη μεριά, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν είχε τον τραυματία Βαρέλα και τους τιμωρημένους Σάκχοφ, Ουάρντα.

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στο ματς αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν τελικά εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 14’. Ο Κάμπος πάσαρε στον Πρίγιοβιτς, αυτός προσπάθησε γυρίσει την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Ρισβάνης με τάκλινγκ στην προσπάθεια του να διώξει της άλλαξε πορεία και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

Στο 26’ ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ του όταν ο Τσίμιροτ βρέθηκε μόνο του με τον Μπαντή, τον πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έδιωξε την μπάλα. Στο επόμενο λεπτό ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά στο τετ α τετ του Μπεν με τον Γλύκο, ο διεθνής γκολκίπερ έσωσε την εστία του.

Στη συνέχεια του ματς ο Πανιώνιος εμφανώς επηρεασμένος από τις πολλές απουσίες δεν μπορούσε να απειλήσει τον ΠΑΟΚ, που από την πλευρά του αρκέστηκε να κάνει συντήρηση δυνάμεων κρατώντας την μπάλα, ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους προς την περιοχή του.

Στο 93′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Λέοβατς στον Μπεν, αλλά ο Αρετόπουλος ήταν κοντά στην φάση κι έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπαντής, Γκιοατά, Οικονόμου, Ρισβάνης (58’ Σταυρόπουλος), Τασουλής, Σαββίδης (80’ Βουκελάτος), Κόρμπος, Ταπόκο, Καθάριος, Μασούρας (55’ Μαχμούτοβιτς), Μπεν.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Πούγγουρας (46’ Μαλεζάς), Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (67’ Πέλκας), Ενρίκε (86’ Κίτσιου), Πρίγιοβιτς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter