Πλέι οφ Super League: Φιέστα Ολυμπιακού με 3-0 επί της ΑΕΚ

Πλέι οφ Super League: Φιέστα Ολυμπιακού με 3-0 επί της ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τον 45ο τίτλο της ιστορίας του με νίκη 3-0 επί της ΑΕΚ στο φινάλε των πλέι οφ της Super League.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές αφού επί της ουσίας το ματς ήταν αδιάφορο βαθμολογικά και για τους δύο, ενώ οι δύο προπονητές είχαν περισσότερο κατά νου να κρατήσουν κρυφά τα χαρτιά τους ενόψει το τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Βαλμπουενά (10’) και Ραντζέλοβιτς (21’).

Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά στο ξεκίνημα. Η ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο και έβγαλε περισσότερη διάθεση θέλοντας να πετύχει ένα γκολ αλλά ο Σα είχε απαντήσεις. Μετά το 60’ ο Ολυμπιακός ξαναβγήκε μπροστά και πέτυχε τρίτο γκολ με τον Καμαρά στο 74’ και ουσιαστικά τελείωσε εκεί το παιχνίδι.

Διαιτητής ο Παπαπέτρου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Γκασπάρ, Σισέ, Μπα (75’ Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (62’ Μπουχαλάκης), Φορτούνης (89’ Χριστοδουλόπουλος), Βαλμπουενά (75’ Τοροσίδης), Ελ Αραμπί (62’ Μασούρας)

ΑΕΚ: Τσιντώντας, Παουλίνιο, Οικονόμου, Σβάρνας, Μπακάκης, Σιμάνσκι, Σιμόες, Βέρντε (61’ Ολιβέιρα), Μάνταλος (86’ Σαμπανάτζοβιτς), Αλπμάνης (46’ Κρίστιτσιτς), Αραούχο (61’ Λιβάγια).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter