Πλέι οφ Super League: Νέες απώλειες για τον Ολυμπιακό, 1-1 στα Γιάννινα

Πλέι οφ Super League: Νέες απώλειες για τον Ολυμπιακό, 1-1 στα Γιάννινα

Μια ακόμη μέτρια εμφάνιση για τον Ολυμπιακό σήμερα στα Γιάννινα στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και νέες απώλειες βαθμών καθώς έμειναν στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι με στόχο να εκμεταλλευτεί τον πολύ δυνατό αέρα που είχε με το μέρος του. Πίεσε πολύ τον ΠΑΣ και είχε δοκάρι στο 12’ με τον Λαλά. Με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και στο 22’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Περέα αλλά στο τετ α τετ ο Βάτσλικ έσωσε τους Πειραιώτες. Στο 29΄ο Ολυμπιακός έχασε με τραυματισμό τον Σισέ (η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πιθανή κάκωση στο δεξί γόνατο) και στο 31’ είχε μια καλή φάση με τον Ελ Αραμπί. Όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από πλάγιο του Λαλά ο Ελ Αραμπί με ωραία ενέργεια και σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1).

Στο β’ μέρος το ματς έγινε πιο δυνατό και σκληρό με τον ΠΑΣ να πιέζει έχοντας αυτός σύμμαχο τον αέρα και τους Πειραιώτες να προσπαθούν να βρουν αντεπιθέσεις. Όμως ο ΠΑΣ κατάφερε στο 70’ να ισοφαρίσει με τον Περέα που εκμεταλλεύτηκε κόντρες στην περιοχή στο 70’ (1-1) και πίεσε στη συνέχεια και για την ανατροπή.

Η ισοφάριση σα να «ξύπνησε» τον Ολυμπιακό που στο 78’ έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία για το 1-2 όταν ο Αγκιμπού βγήκε μόνος με τον Λοντίγκιν τον πέρασε αλλά πλάσαρε πάνω τον Καραχάλιο που ήταν πάνω στη γραμμή του τέρματος. Στη συνέχεια, σουτ του Ροντρίγκες έδιωξαν οι αμυντικοί του ΠΑΣ. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν πολύ τους γηπεδούχους, κάτι που δεν έκαναν στο προηγούμενο διάστημα του αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να φθάσουν σε ένα δεύτερο γκολ κι έμειναν στο 1-1.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης «κιτρίνισε» τους Λαλά, Κάργα, Στάνκο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάνσκι, Σνάιντερ (93’ Μπρένερ), Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (88’ Λιάσος), Ντομίνγκες (90’ Παντελάκης), Περέα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά (82’ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ (29’ Μανωλάς), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, M. Καμαρά (46’ Μπουχαλάκης), Α. Καμαρά, Ροντρίγκες (82’ Τικίνιο), Καρβάλιο (63’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter