Πλέι οφ Super League: Ο Ολλανδός Μακέλι σφυρίζει στο ντέρμπι της 2ης θέσης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Πλέι οφ Super League: Ο Ολλανδός Μακέλι σφυρίζει στο ντέρμπι της 2ης θέσης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι θα σφυρίξει το κρίσιμο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, ανάμεσα σε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ την Τετάρτη (15/7) στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Πρόκειται για το ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Ολλανδός διαιτητής από την κατηγορία Elite της UEFA, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέιχστρα, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Στο VAR οι Γιόακιμ Κάμφιους, Πολυχρόνης Κωσταράς.

Ο Μακέλι είχε σφυρίξει τη δραματική ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου, Αρη-ΑΕΚ 2-2 πριν 20 μέρες. Ματς στο οποίο είχε αποβάλει στο φινάλε της παράτασης με δεύτερες κίτρινες κάρτες (τις επιδίωξαν) τρεις παίκτες της Ενωσης κι έναν του Αρη.

Στο άλλο ματς της Τετάρτης, ΟΦΗ – Ολυμπιακού, ορίστηκε ο Αριστείδης Βάτσιος, έχοντας τους Μιχάλη Δημόπουλο και Νίκο Πάγκαλο, για βοηθούς. Ο Δημήτρης Μαλούτας θα είναι ο τέταρτος του αγώνα, ενώ VAR και AVAR οι Ευστάθιος Γκορτσίλας και Θεόφιλος Μωϋσιάδης, αντίστοιχα.

Τέλος, το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό θα διευθύνει ο Γιώργος Βρέσκας, με βοηθούς του τους Κώστα Καλαμπόκη και Ηλία Κωνσταντίνου. Τέταρτος ορίστηκε ο Φώτης Φωτιάδης και στο VAR και AVAR οι Τάσος Σιδηρόπουλος και Αλέξανδρος Τσαμούρης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter