Πλέι οφ Super League: Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» 2-0 και την ΑΕΚ

Πλέι οφ Super League: Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» 2-0 και την ΑΕΚ

Για 3η φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός με πολύ καλή εμφάνιση στο β’ μέρος νίκησε την ΑΕΚ, αυτή τη φορά με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Με τον Ολυμπιακό πάλι με αλλαγές στην ενδεκάδα του αφού ο Μαρτίνς σκέπτεται τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν χωρίς άγχος στο ματς σε αντίθεση με την ΑΕΚ που επίσης είχε αλλαγές λόγω της ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, να «καίγεται» για το τρίποντο προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις απώλειες του ΠΑΟΚ και του Αρη…

Στο 12’ από φάουλ του Φορτούνη ο Μασούρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά γιατί προηγήθηκε φάουλ του Παπασταθόπουλου στον Βασιλαντωνόπουλο. Η ΑΕΚ με την πάροδο του χρόνου ανέβηκε στο γήπεδο και στο δίλεπτο 24’-25’ απείλησε με τους Μάνταλο και Τσιγκρίνσκι για το 0-1 αλλά στην πρώτη περίπτωση έσωσε ο Κρίστινσον. Στο 29’ ήταν σειρά της ΑΕΚ να της ακυρωθεί σωστά γκολ γιατί ήταν οφσάιντ ο σκόρερ Βασιλαντωνόπουλος.

Στο 37’ από φάουλ του Φορτούνη ο Σεμέδο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ και πάλι ακυρώθηκε γιατί πριν τη κεφαλιά η μπάλα είχε βρει και στο χέρι του Μπουχαλάκη.

Στο β’ μέρος ο Μαρτίνς προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές και ο Ολυμπιακός με τους Ελ Αραμπί, Μπρούμα και Εμβιλά στον αγωνιστικό χώρο, έγινε πιο δημιουργικός και ουσιαστικός και αφού απείλησε στο 48’ με τον Ελ Αραμπί και στο 50’ ο Μαροκινός έβγαλε την ασίστ στον Μπρούμα που από κοντά άνοιξε το σκορ, σε ένα γκολ που και αυτό ελέγχθηκε από το VAR για οφσάιντ του Ελ Αραμπί αλλά τελικά μέτρησε στο 52’ (1-0). Η ΑΕΚ αναγκαστικά βγήκε μπροστά για την ισοφάριση αλλά ο Ολυμπιακός έγινε πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και στο 55’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί για το 2-0.

Στο τελευταίο 20λεπτο η ΑΕΚ τα έπαιξε όλα για όλα αφού το 1-0 δεν της έκανε με τίποτα καθώς την άφηνε τρεις πόντους πίσω από Αρη και ΠΑΟΚ. Όμως ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που άγγιξε ξανά το 2-0 σε σουτ του Βαλμπουενά που σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασιάδη. Ο «δικέφαλος» απείλησε για πρώτη φορά σε αυτό το διάστημα στο 88’ αλλά το σουτ του Κρίστινσον έφυγε άουτ. Στο 89’ ο Ελ Αραμπί είχε καλή ευκαιρία αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο, στο 91’ ο Μπρούμα έχασε ακόμα μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 2-0, το οποίο τελικά σημείωσε ο ίδιος στο επόμενο λεπτό, όταν έκλεψε τη μπάλα από τον Νεντελτσιάρου και πλάσαρε εύστοχα τον Αθανασιάδη για το 2-0 (91’) που ήταν και το τελικό σκορ.

O Μαυροβούνιος διαιτητής Νίκολα Νταμπάνοβιτς «κιτρίνισε» τους Σεμέδο, Τιάγκο Σίλβα, Νεντελτσιάρου, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Σεμέδο (80’ Καμαρά), Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (46’ Εμβιλά), Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης (46’ Μπρούμα), Μασούρας (67’ Βαλμπουενά), Χασάν (46’ Ελ Αραμπί).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Βασιλαντωνόπουλος, Λόπες (84’ Μιτάι), Γαλανόπουλος (84’ Τάνκοβιτς), Σιμάνσκι (70’ Σάκχοφ), Μάνταλος, Αλμπάνης (57’ Λιβάι Γκαρσία), Ανσαριφάρντ (70’ Κρίστισιτς).

*Η βαθμολογία σε 6 αγώνες:

1.Ολυμπιακός 82

2.ΠΑΟΚ 58

3.Αρης 58

4.ΑΕΚ 55

5.Παναθηναϊκός 51

6.Αστέρας Τρ. 45

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter