Πλέι οφ Super League: Ο ΠΑΟΚ πήρε 0-0 από την ΑΕΚ και σφιχταγκάλιασε την 2η θέση

Πλέι οφ Super League: Ο ΠΑΟΚ πήρε 0-0 από την ΑΕΚ και σφιχταγκάλιασε την 2η θέση

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε (0-0) στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και πλέον κρατάει την τύχη του στα χέρια του, αφού του αρκεί μια ισοπαλία την Κυριακή στην Τούμπα απέναντι στον Αρη για να πάρει τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Της ΑΕΚ δεν της αρκεί πλέον η νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό και θα ελπίζει μόνο στην… Επιτροπή Εφέσεων για τιμωρία του ΠΑΟΚ για την πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη…

Μόλις στο 7′ συγκρούστηκαν στον αέρα Βαρέλα και Ολιβέιρα με τον πρώτο να κάνει ράμματα και να επιστρέφει λίγο αργότερα στο παιχνίδι. Να σημειωθεί ότι στην προθέρμανση ένιωσε ενοχλήσεις ο Ινγκασον και τη θέση του πήρε ο Μιχάι, ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή.

Το ματς είχε πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και λίγες καλές φάσεις καθώς οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν νευρικές λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ σκόραρε πάντως με τον Άκπομ στο 31’ αλλά ο ρέφερι σφύριξε φάουλ (σωστά) του Άγγλου πάνω στον Οικονόμου και ακύρωσε το γκολ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός ανέβηκε, το ντέρμπι έγινε πολύ γρήγορο αλλά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Στο β’ μέρος η ΑΕΚ έχασε με τραυματισμό τον Τσιγκρίνσκι αλλά παρ’ όλα αυτά βγήκε πιο πιεστική για να φθάσει στο γκολ αφού αυτή ήταν που καιγόταν για τη νίκη. Και μόνο το γεγονός ότι ο Καρέρα αντί του Ουκρανού αμυντικού προτίμησε να βάλει επιθετικό τα λέει όλα…

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να κλέβει μπάλες στη μεσαία γραμμή και να βγαίνει απειλητικός στην αντεπίθεση, όπως συνέβη στο διάστημα 54’-60’ όταν απείλησε με τους Τζόλη, Μαουρίσιο και Μιχαηλίδη. Το ματς πήρε γρήγορο ρυθμό αλλά η ΑΕΚ δεν δημιουργούσε εύκολα κινδύνους στην εστία του Πασχαλάκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε να κρατήσει την βολική για αυτόν ισοπαλία και η Ενωση τα έπαιξε όλα για όλα για το τρίποντο που θα την έφερνε στην 2η θέση ισόβαθμη με τον αντίπαλο της με πλεονέκτημα καθώς είναι καλύτερη στην μεταξύ τους ισοβαθμία. Ομως ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που έχασε την μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 στο 86’ καθώς η βολίδα του Στοχ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα.

Ο Ολλανδός διαιτητής Μακέλι κιτρίνισε τον Γιαννούλη

ΑΕΚ: Μπάρκας, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (48’ Βέρντε), Οικονόμου, Παουλίνιο, Λόπες, Σιμόες (74’ Αραούχο), Κρίστισιτς, Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαϊλίδης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (74’ Στοχ), Τζόλης (74’ Λημνιός), Άκπομ (66’ Σφιντέρσκι)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter