Πλέι οφ Super League: Όλα τα βλέμματα στην Τούμπα…

Πλέι οφ Super League: Όλα τα βλέμματα στην Τούμπα…

Η 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 συνεχίζεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις αλλά με εκείνη της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ να κλέβει την παράσταση αφού ενδέχεται να κρίνει την 2η θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στον β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 19:15, ο αγώνας Παναθηναϊκού – Άρη στο ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να προβληματίζουν με την εικόνα τους τις τελευταίες αγωνιστικές. Παράλληλα έχασαν και παίκτες τα συμβόλαια των οποίων έληξαν χθες (30/6)

Στις 21:00 παίρνει σειρά το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι «δικεφάλων» με έπαθλο τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι αυτή τη στιγμή τρεις βαθμοί (μπροστά οι Θεσσαλονικείς) και αν ο «δικέφαλος» του βορρά πάρει το τρίποντο θα έχει αγκαλιάσει ουσιαστικά τη δεύτερη θέση. Σε διαφορετική περίπτωση το θρίλερ θα παιχτεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Το πρόγραμμα της σημερινή αγωνιστικής ολοκληρώνεται στο «Καραϊσκάκη» (21:30), με τον αήττητο Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον ΟΦΗ που μετράει μόνο ήττες στους τέσσερις προηγούμενους αγώνες του.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα (1/7):

19:15 Παναθηναϊκός – Άρης (Novasports 2 HD)

21:00 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (PAOK TV)

21:30 Ολυμπιακός – ΟΦΗ (Novasports 1 HD)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 78

2. ΠΑΟΚ 59

3. ΑΕΚ 56

4. Παναθηναϊκός 47

5. Άρης 38

6. ΟΦΗ 35

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter