Πλέι οφ Super League: Περίπατος της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, 4-1 τον Άρη

Πλέι οφ Super League: Περίπατος της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, 4-1 τον Άρη

Με φόρα από τη μεγάλη νίκη της στην Τούμπα, η ΑΕΚ πέρασε άνετα και από την έδρα του Αρη, τον οποίο συνέτριψε με 4-1, στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Με τη νίκη της αυτή η Ενωση βρέθηκε μόνη δεύτερη στη βαθμολογία με δύο βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα ήταν κυρίαρχη και άνοιξε το σκορ στο 24’ με το γυριστό σουτ του Ολιβέιρα, αλλά ο Γκάμα με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 στο 29’.

Στο β’ μέρος η ΑΕΚ έκανε περίπατο με τρια ακόμα γκολ. Αρχικά στο 52’ ο Ολιβέιρα μετά από ασίστ του Μάνταλου πλάσαρε ιδανικά τον Κουέστα για το 1-2 και το 62’ ο Σιμόες με σουτ έγραψε το 1-3.

Στο 84’ ο Σιμάνσκι έβαλε την προβολή σε σουτ του Παουλίνιο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-4, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Ματίγια, Σάσα (77’ Μπακούτσης), Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Διαμαντόπουλος

ΑΕΚ (Καρέρα): Μπάρκας, Λόπες, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (81’ Οικονόμου), Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες (81’ Σαμπανάτζοβιτς), Μάνταλος (73’ Σιμάνσκι), Λιβάγια, Βέρντε (61’ Αλμπάνης), Ολιβέιρα (73’ Αραούχο)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter