Πλέι οφ Super League: Στο 90’ ο ΠΑΟΚ έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού (0-1)

Πλέι οφ Super League: Στο 90’ ο ΠΑΟΚ έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού (0-1)

O ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη και την πήρε με 1-0 απόψε (12/7) στο «Καραϊσκάκη» σπάζοντας παράλληλα το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στην 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Για τον ΠΑΟΚ το ματς ήταν μονόδρομος καθώς νωρίτερα η ΑΕΚ είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό 3-1 και τον είχε πιάσει εκ νέου στη 2η θέση. Απέναντι του είχε έναν Ολυμπιακό χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και που έπαιζε μόνο για το πρεστίζ και τη διατήρηση του αήττητου. Με λίγα λόγια το ισχυρό κίνητρο το είχαν οι Θεσσαλονικείς που ήθελαν τη νίκη για να παραμείνουν τρεις βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ με την οποία συγκρούονται την ερχόμενη Τετάρτη (15/7) στο ΟΑΚΑ στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ…

Οπως ήταν φυσικό ο «δικέφαλος» μπήκε φουριόζος στο ματς έχοντας και καλή ψυχολογία μετά την απόφαση του CAS με την οποία πήρε πίσω τους 7 βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί. Πίεσε πολύ τον γηπεδούχο με διαδοχικά σουτ και κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα στο πρώτο δεκάλεπτο. Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία την έχασε ο Μπίσεσβαρ στο 15’.

Μετά το 20’ ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά ήταν φανερό ότι είχε πρόβλημα στη δημιουργία. Παρ’ όλα αυτά στο 32’ από φάουλ-σέντρα του Βαλμπουενά η κεφαλιά του Σεμέδο βρήκε το δοκάρι του Πασχαλάκη…

Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε και οι δυο ομάδες προσπαθούσαν πλέον να βρουν την ευκαιρία της αντεπίθεσης για να σκοράρουν. Όμως οι καλές προσπάθειες ήταν ελάχιστες και το θέαμα φτωχό…

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς πήγαινε στο 0-0 ο ΠΑΟΚ χτύπησε στο φινάλε όταν από σέντρα του Ροντρίγκο πετάχτηκε ο Μιχάι με προβολή έκανε το 0-1 στο 90’!

Στο 95’ ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ με τον Χασάν αλλά ο σκόρερ ήταν οφσάιντ.

O διαιτητής Μανούχος κιτρίνισε τους Γιαννούλη, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκη, Μπίσεσβαρ, Σισέ, Μιχάι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε (62’ Φορτούνης), Καμαρά, Μασούρας (62’ Μπρούνο), Βαλμπουενά (85’ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (77’ Χασάν).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον (46’ Μιχάι), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί (79’ Εσίτι), Μαουρίσιο, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (62’ Στοχ), Τζόλης (79’ Λημνιός), Άκπομ (58’ Σφιντέρσκι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter