Πλέι οφ Super League: «Τελικός» ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Πλέι οφ Super League: «Τελικός» ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι της σεζόν ΑΕΚ – ΠΑΟΚ που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη για τη 2η θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στους προκριματικούς του Champions League δεσπόζει στο σημερινό (15/7) πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1.

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19.15, Novasports) σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές λόγω τιμωριών και επειδή οι δύο τεχνικοί θέλουν να ξεκουράσουν παίκτες. Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Τσιμίκα, Σα, Γκιγιέρμε, Σεμέδο, Σίσε και Καμαρά. Ο Γιώργος Σίμος δεν υπολογίζει τους Νέιρα, Σωτηρίου, Τσιλιανίδη και Σόουζα.

Στη Θεσσαλονίκη (19:15), Άρης και Παναθηναϊκός παίζουν μόνο για το γόητρο αφού δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Μόλις 15 παίκτες στην αποστολή των «κιτρίνων» με τις γνωστές απώλειες, με τελευταίο θύμα τον Κόρχουτ. Από πλευράς «πρασίνων» δεν θα παίξουν Διούδη και Αγιούμπ.

Το πρόγραμμα κλείνει στις 21:30 με το ντέρμπι – τελικό, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς που παίζεται η δεύτερη θέση και μαζί το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Η Ένωση θέλει το απόλυτο στα δύο ματς που απομένουν, απόψε με τον «δικέφαλο» και την Κυριακή στο Ν. Φάληρο με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη πλευρά ο «δικέφαλος» του βορρά θέλει μόλις δύο βαθμούς στα δύο εναπομείναντα ματς για να πάει αυτός τη 2η θέση.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

19:15 Άρης – Παναθηναϊκός

19:15 ΟΦΗ – Ολυμπιακός

21:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter