Πλειστηριασμοί: Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών

Για μια ακόμη φορά δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στο Ειρηνοδικείου Αθηνών, στο πλαίσιο 14 πλειστηριασμών που είχαν προγραμματιστεί.

Περίπου 40 συγκεντρωμένοι, μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», της «Λαϊκής Ενότητας», του ΕΠΑΜ, αλλά και πρωτοβουλιών ενάντια στους πλειστηριασμούς, συγκεντρώθηκαν από το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο με στόχο να αποτρέψουν οποιονδήποτε πλειστηριασμό.

Την ίδια ώρα, συμβολαιογράφοι και δικηγόροι επιχείρησαν να εισέλθουν από την πίσω πόρτα στο δικαστήριο του Ειρηνοδικείου για τον πλειστηριασμό. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί και αμέσως άρχισε μεγάλη ένταση. Οι πολίτες που διαμαρτυρόντουσαν έντονα τους ώθησαν προς το κυλικείο, όπου ισχυρή αστυνομική δύναμη τους προστάτευσε και τους κράτησε για ώρα εντός του χώρου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.