Πλειστηριασμοί: Επεισοδιακή επανέναρξη – «Πέταξαν» έξω συμβολαιογράφο (Video)

Πλειστηριασμοί: Επεισοδιακή επανέναρξη – «Πέταξαν» έξω συμβολαιογράφο (Video)

Σκηνές έντασης και βίας εκτυλίσσονται στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, στην οδό Λουκάρεως, καθώς από σήμερα Τετάρτη, επαναλαμβάνονται – με τη συμμετοχή των συμβολαιογράφων – οι πλειστηριασμοί ακινήτων με εγγεγραμμένη υποθήκη άνω των 400.000 ευρώ.

Για την Τετάρτη, ήταν προγραμματισμένοι 30 πλειστηριασμοί και οι αίθουσες, όπου επρόκειτο να γίνουν, ήταν γεμάτες από κόσμο, κυρίως μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω». Κατάμεστοι ήταν και οι χώροι εκτός των αιθουσών.

Αρχικά, τα μέλη του «Δεν Πληρώνω» εντόπισαν μια συμβολαιογράφο που βρισκόταν κοντά στο κυλικείο του Μεγάρου και κινήθηκαν εναντίον της, καθώς όπως καταγγέλλουν, προσπάθησε να κάνει πλειστηριασμό σε ένα τραπεζάκι εκτός αίθουσας.

Τα μέλη του κινήματος της επιτέθηκαν φραστικά και της ζήτησαν να αποχωρήσει, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε και τα πνεύματα οξύνθηκαν. Έτσι στη συνέχεια, οι πολίτες και τα μέλη των κινημάτων που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς, την κατέβασαν από το τραπέζι στο οποίο καθόταν και την κλείδωσαν στο… κυλικείο του Μεγάρου.

Λίγο μετά, η ίδια συμβολαιογράφος πλησίασε και πάλι τη δικαστική αίθουσα, ωστόσο, όταν έγινε αντιληπτή, ακολούθησε δεύτερος γύρος επεισοδίων, με τους πολίτες να την οδηγούν εκτός του δικαστικού μεγάρου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter