Πλειστηριασμοί: Νέα επίδειξη θράσους από τα funds – Στο «σφυρί» σπίτι της εργατικής κατοικίας (Video)

Πλειστηριασμοί: Νέα επίδειξη θράσους από τα funds – Στο «σφυρί» σπίτι της εργατικής κατοικίας (Video)

Ακάθεκτα προχωρούν τα funds στην υπόθεση των πλειστηριασμών, εις βάρος εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών. Μάλιστα, η νέα καταγγελία αποτελεί απόδειξη αναλγησίας και θράσους, καθώς έλαβε χώρα κατάσχεση οικίας που ανήκει στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, τα κτίρια της οποίας θεωρούνται ακατάσχετα.

Η κ. Ελένη κατήγγειλε στο Mega ότι η τράπεζα πούλησε σε fund δάνειο ύψους 7.000 ευρώ το οποίο η οικογένειά της μπορούσε να αποπληρώσει. Το fund στη συνέχεια έβγαλε παρανόμως το σπίτι της οικογένειας στο σφυρί, με τη δανειολήπτρια να έχει αποστείλει εξώδικο για την άρση της κατάσχεσης.

«Αυτό το σπίτι το έχουν οι γονείς μου με παραχωρητήριο από τη δεκαετία του ’80, από το 1987. Είναι της μητέρας μου. Το δάνειο ύψους 6.500-7.000 ευρώ αφορούσε την αγορά ενός αγροτικού αυτοκίνητου και πάρθηκε από τον πατέρα της, με εγγυήτρια τη μητέρα μου».

«Στον πλειστηριασμό βγήκε 29.000 ευρώ όμως σε επικοινωνία που είχα τον Φεβρουάριο φέτος, έναν χρόνο μετά έγινε 39.000 ευρώ. Βγήκε αυτό το σπίτι σε πλειστηριασμό τον Οκτώβρη του 2022 ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε από θέμα τύχης καθώς δεν βρέθηκαν πλειοδότες. Όφειλε να γνωρίζει το fund και όσοι ανακατεύονται με αυτό, ότι είναι της εργατικής κατοικίας», σημείωσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter