Πλειστηριασμοί: Πρότεινε μίσθωση το fund που θέλει να «πετάξει» άνεργη μητέρα έξω από το σπίτι της

Πλειστηριασμοί: Πρότεινε μίσθωση το fund που θέλει να «πετάξει» άνεργη μητέρα έξω από το σπίτι της

Πρόταση για μίσθωση, χωρίς ωστόσο να εξεταστεί η λύση της ανακοπής, έγινε από το fund που είχε αρχικά αποφασίσει να «πετάξει» έξω από το σπίτι της άνεργη μητέρα με δύο παιδιά.

Η νέα εξέλιξη ήρθε μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση της ιστορίας στον ΑΝΤ1, με τον κυνισμό των fund που λειτουργούν στη γραμμή της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τα κόκκινα δάνεια των πολιτών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, να είναι ενδεικτικός.

Η δικηγόρος της άνεργης μητέρας, Κατερίνα Φραγκάκη, ανέφερε ότι σε συνομιλία της με τη δικηγόρο της εταιρείας ενημερώθηκε ότι δεν θα γίνει άμεσα η έξωση από το σπίτι, για την οποία πίεζαν να λάβει χώρα στα τέλη του Νοεμβρίου.

«Η δικηγόρος της εταιρείας με πήρε και δεν θα βγει η γυναίκα από το σπίτι της. Πλέον συζητάνε για τη λύση της μίσθωσης χωρίς να παραιτηθούμε από την ανακοπή. Δυστυχώς το σπίτι έχει χαθεί» σημείωσε η δικηγόρος της άνεργης μητέρας, συμπληρώνοντας ότι αναζητείται λύση για την επαναπόκτηση του σπιτιού.

Παράλληλα, εξέφρασε αισιοδοξία για αίσιο τέλος στην υπόθεση, σημειώνοντας ότι θα κερδίσουν το δικαστήριο θεωρώντας ότι ο πλειστηριασμός ήταν παράνομος.

Διαβάστε επίσης: Κραυγή αγωνίας από άνεργη μητέρα με δύο παιδιά – Την πετούν έξω από το σπίτι της (Video)

«Το χρέος μου έχει ανέλθει σε 54.000 ευρώ. Δεν έχω να πληρώσω ούτε την μεταφορική. Πού θα πάω; Τι θα κάνω; Η οικογένεια μου είναι στην επαρχία. Ζητάω παράταση μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς και αρνούνται. Πού θα πάω τα παιδιά μου;», κατήγγειλε την Τετάρτη η άνεργη μητέρα, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μαρία Αναστασοπούλου.

«Το μόνο που με κρατάει είναι τα δύο παιδιά μου», σημείωσε ούσα σε προφανή ένταση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter