Πλεύρης σε πανικό: «Η Αριστερά δεν θέλει να υπάρχει κανονικότητα» (Video)

Πλεύρης σε πανικό: «Η Αριστερά δεν θέλει να υπάρχει κανονικότητα» (Video)

Σε πανικό βρίσκονται τα στελέχη της κυβέρνησης, καθώς η πολύπλευρη πολιτική και κοινωνική πίεση, αναδεικνύει τα πολιτικά αδιέξοδα που επικρατούν στο εσωτερικό της.

Η πόλωση ως εργαλείο συσπείρωσης της γαλάζιας βάσης

Τις τελευταίες εβδομάδες η φθορά που δέχεται η κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει προκαλέσει εκνευρισμό. Ενδεικτικά, σε σημερινή του συνέντευξη στο ΣΚΑΙ, ο Θάνος Πλεύρης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέροντας ότι «η Αριστερά για να επιβιώσει στην Ελλάδα, θέλει να υπάρχει ένταση. Δεν θέλει να υπάρχει κανονικότητα. Θέλει να υπάρχει φασαρία». Μάλιστα, συνέδεσε τις αντιδράσεις προς τα κυβερνητικά στελέχη σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, κατά την διάρκεια της παρέλασης, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως είπε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, «Η στοχοποίηση βουλευτών ήταν μία προσφιλής τακτική, που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά την διάρκεια των μνημονίων».

Επίθεση για τις εκλογές με παρατηρητές

Τέλος, ο Θάνος Πλεύρης αναφέρθηκε και στην πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη, για την παρουσία παρατηρητών στη διεξαγωγή των εκλογών, αναφέροντας ότι «πρώτα από όλα παρατηρητές υπάρχουν σε όλες τις εκλογές. Θέλει να μπούμε στην κατηγορία, ότι είμαστε χώρα της Νότιας Αμερικής που πάει να κάνει εκλογές ή των πρώην σοβιετικών δημοκρατιών, που χρήζουν μία παρουσία παραπάνω. Εμείς του απαντούμε, όπως θέλουν να γίνουν οι εκλογές. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπετε».

Δείτε επίσης:





Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter