Πλεύση Ελευθερίας: Τι λέει ο Χουρδάκης για τη διαγραφή του στο documentonews.gr

Πλεύση Ελευθερίας: Τι λέει ο Χουρδάκης για τη διαγραφή του στο documentonews.gr

Χαμηλούς τόνους θέλει να κρατήσει για την αιφνίδια διαγραφή του από την Κ.Ο. της Πλεύσης Ελευθερίας ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Χουρδάκης, ο οποίος δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα, όπως ξεκαθάρισε με ανάρτησή του στο Facebook.

Διαβάστε σχετικά: Πλεύση Ελευθερίας: Δεν παραδίδει την έδρα του στη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Μιχάλης Χουρδάκης

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο documentonews.gr, δεν αντιλαμβάνεται τον λόγο που συμπεριλήφθηκαν οι αναφορές περί «εύρυθμης, ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας της Κ.Ο.» στην επιστολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου προς τον πρόεδρο της Βουλής, αρνούμενος παράλληλα να αποσαφηνίσει τα αίτια της διαγραφής του.

Διαβάστε επίσης: Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εκτός της ΚΟ της «Πλεύσης Ελευθερίας» ο Μιχάλης Χουρδάκης – Τι συνέβη

Επ΄ αυτού, αρκέστηκε να επισημάνει την κοινοβουλευτική συνέπεια που επέδειξε απ΄ όταν εξελέγη βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας, γεγονός που -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- αποδεικνύεται από τη συνεχή παρουσία του στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Σε σχέση με τον ισχυρισμό της κ. Κωνσταντοπούλου ότι «έχει συμφωνηθεί» η παράδοση της έδρας του, ο κ. Χουρδάκης εξέφρασε την ελπίδα η συγκεκριμένη αναφορά να συμπεριλήφθηκε στην επιστολή «εκ παραδρομής», τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία που να προβλέπει την παράδοση της βουλευτικής του έδρας.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter