Πληγές και στα δύο μάτια έχει ο Ελαμπντελαουί λένε οι γιατροί

Πληγές και στα δύο μάτια έχει ο Ελαμπντελαουί λένε οι γιατροί

«Έχει πληγές και στα δύο μάτια. Περισσότερο τραυματισμένο είναι το ένα. Υποβλήθηκε σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις. Τώρα νοσηλεύεται στο δωμάτιο του και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή». 

Σήμερα νωρίς το πρωί (1/1) πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουί από τον γιατρό της Γαλατάσαραϊ. Ο Βεντάτ Κάγια μίλησε στους δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο για τον Νορβηγό δεξιό μπακ, ο οποίος μεταφέρθηκε χθες βράδυ εκεί μετά από ατύχημα που είχε με πυροτέχνημα, το οποίο έσκασε στο χέρι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και τα μάτια.

Δείτε επίσης: Σοβαρός τραυματισμός του Ομάρ Ελαμπντελαουί στα μάτια και στο χέρι από πυροτέχνημα

«Η τωρινή κατάσταση του είναι καλύτερη από χτες, πιθανότατα θα χρειαστεί συνεχόμενες μικροεπεμβάσεις, αλλά αυτό θα καθοριστεί από τις εξετάσεις. Θα παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες αύριο», τόνισε ο Τούρκος γιατρός, τη στιγμή που στα τούρκικα ΜΜΕ γίνεται λόγος για μεγάλη ζημιά στο ένα μάτι του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού και κίνδυνο απώλεια όρασης.

Πριν λίγο η Γαλατασαράι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Ο παίκτης μας Ομάρ Ελαμπντελαουί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από ένα ατυχές συμβάν – ατύχημα – στο σπίτι του το απόγευμα. Η ζημιά στα μάτια του παίκτη μας, που έχει καψίματα – εγκαύματα στο πρόσωπό του, θα διαπιστωθεί μετά από περαιτέρω εξετάσεις. Πολλές είναι οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για την κατάσταση ή τους κινδύνους για τον παίκτη μας όμως εμείς θα ενημερώνουμε με σεβασμό το κοινό μας και τον κόσμο μας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter