Πλιάτσικο σε περίπτερα και καταστήματα στην πορεία οπαδών Ολυμπιακού – Ερυθρού Αστέρα

Πλιάτσικο σε περίπτερα και καταστήματα στην πορεία οπαδών Ολυμπιακού – Ερυθρού Αστέρα

Σύμφωνα με την καταγγελία του Συλλόγου Αυτοαπασχολούμενων-Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας. χούλιγκανς έκαναν πλιάτσικο, παίρνοντας αντικείμενα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ από περίπτερα και καταστήματα στην οδό Αθηνάς.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, το θέμα έφερε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας (16/12), ο έμπειρος δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Στέλιος Λάμπρου που αναφέρθηκε σε «χούλιγκανς του Ολυμπιακού» ασκώντας σφοδρή κριτική στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η αστυνόμευση στο κέντρο της πόλης. «Όλη την προεκλογική περίοδο ο Νόμος και η τάξη ήταν το σλόγκαν της παράταξης του σημερινού Δημάρχου», ανέφερε ξεκινώντας ο κ. Λάμπρου. Σ

Στη συνέχεια ο κ. Λάμπρου αναφέρθηκε στους χούλιγκαν που έκαναν πορεία από την Ομόνοια στο Μοναστηράκι λέγοντας: «Αφού πέρασαν από το Δημαρχείο που το προστάτευαν 200 άντρες των ΜΑΤ, μόλις έφτασαν πιο κάτω από τη Σοφοκλέους διέλυσαν όλα τα περίπτερα. Εδώ, τα ΜΑΤ “αγρόν ηγόραζαν”, ενώ όταν καλούνται μαζί με τη δημοτική αστυνομία για να κάνουν κατασχέσεις, όλα λειτουργούν θαυμάσια. Αυτές οι ενέργειες πρέπει να καταδικάζονται, διαφορετικά η δημοτική αρχή έχει συνευθύνη. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πάθει οικονομική ζημιά, έχουν βγάλει καταγγελία και ζητάνε εξαίρεση από τα δημοτικά τέλη προκειμένου να ισοσταθμιστούν οι απώλειες που έπαθαν. Ζητάμε από την δημοτική αρχή να υλοποιήσει το αίτημα τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter