Πλημμύρισε πτέρυγα στο Κρατικό Νίκαιας: «Στον ίδιο θάλαμο είχε πρόβλημα το οξυγόνο και μία νοσηλεύτρια είχε πάθει ηλεκτροπληξία»

Πλημμύρισε πτέρυγα στο Κρατικό Νίκαιας: «Στον ίδιο θάλαμο είχε πρόβλημα το οξυγόνο και μία νοσηλεύτρια είχε πάθει ηλεκτροπληξία»

Τριτοκοσμικές σκηνές εκτυλίχθηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου πλημμύρισε πτέρυγα Covid του νοσοκομείου όταν έσπασε σωλήνας. Όπως καταγγέλλει η γιατρός του νοσοκομείου, Μαίρη Ακρογιάννη, ο θάλαμος που έσπασε ο σωλήνας έχει… παρελθόν καθώς στο παρελθόν είχε πρόβλημα το οξυγόνο ενώ άλλη φορά μία νοσηλεύτρια είχε πάθει ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο.

Σύμφωνα με το Open, διάδρομοι πλημμύρισαν με νερό ενώ χρειάστηκε οι ασθενείς με κορονοϊό να μετακινηθούν σε άλλη πτέρυγα έως ότου διορθωθεί το πρόβλημα.

Όπως επισημαίνει ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός, στο νοσοκομείο δεν υπάρχει υδραυλικός, καθώς δεν έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση ως είθισται.

Η γιατρός η, Μαίρη Ακρογιάννη, του νοσοκομείου τόνισε: «έσπασε ο σωλήνας του καλοριφέρ ενός θαλάμου με 17 κρεβάτια στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο θάλαμος και οι ασθενείς να μεταφερθούν στον διάδρομο. Και έγινε μία ολόκληρη ιστορία. Δεν είναι τυχαίο πως πρόκειται για τον ίδιο θάλαμο που πριν από έναν χρόνο είχαμε καταγγείλει ότι υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία των οξυγόνων και για τον ίδιο θάλαμο, όπου μια νοσηλεύτρια ακούμπησε σε γυμνό καλώδιο και είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Πρόκειται για μια χρόνια κατάσταση. Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και σε τεχνικούς».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter