Ξεδιάντροπη δήλωση Πέτσα για την ακρίβεια: «Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί δυστυχώς πεθαίνει»

Ξεδιάντροπη δήλωση Πέτσα για την ακρίβεια: «Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί δυστυχώς πεθαίνει»

Σε μια κυνική ξεδιάντροπη ομολογία η οποία αποκαλύπτει σε όλο της το βάθος τη πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε ο Στέλιος Πέτσας.

Με μία φράση αποκάλυψε την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζεται εδώ και τρία χρόνια, πολιτική χωρίς κανένα ίχνος ευαισθησίας για τα εκατομμύρια πολίτες που πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά λόγω της ακρίβειας για την οποία δεν έχει παρθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δείχνοντας την αδιαφορία του προς τους πολίτες που δεν ξέρουν πώς θα βγάλουν το χειμώνα καθώς οι τιμές πετρελαίου θέρμανσης και φυσικού αερίου έχουν εκτοξευθεί δήλωσε απλά μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1 πως «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί δυστυχώς πεθαίνει».

Αγνοώντας το γεγονός ότι ήταν η ίδια κυβέρνηση τους ζητούσε πριν λίγα χρόνια να βάλουν φυσικό αέριο έναντι πετρελαίου και χιλιάδες πολίτες τελικά έκαναν μετατροπή στους καυστήρες για να βάλουν φυσικό αέριο, σήμερα τους ζητάνε να επιστρέψουν στο πετρέλαιο με το κόστος της μετατροπής να κυμαίνεται από 1.500 ευρώ ως 1.800 ευρώ για μία κατοικία ενώ στις πολυκατοικίες ξεκινάει από 3.500 και φτάνει τα 4.000 ευρώ.

Στην ερώτηση λοιπόν, αν σκέφτεται η κυβέρνηση κάποια επιχορήγηση ο Στέλιος Πέτσας κυνικά ομολόγησε πως «το βασικό ζήτημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να δείχνουμε προσαρμογή. Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί δυστυχώς πεθαίνει. Η πορεία όλων μας εξαρτάται από την προσαρμογή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 9:30 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter