Πλήθος κόσμου αντιστέκεται στην έξωση της Ιωάννας Κολοβού (Video-Photos)

Πλήθος κόσμου αντιστέκεται στην έξωση της Ιωάννας Κολοβού (Video-Photos)
Πηγή: Twitter

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, στο οποίο το πρωί της Δευτέρας εκτυλίχθηκαν ασύλληπτες σκηνές όταν αστυνομικοί και δικαστικός κλητήρας έβγαλαν με τη βία την δημοσιογράφο, η οποία αγωνίζεται να σώσει το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ, ώστε να πραγματοποιηθεί η έξωση.

Αυτή την ώρα, πλήθος κόσμου διαμαρτύρεται, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στην Ιωάννα Κολοβού, μην κρύβοντας την οργή του κατά του δικαστικού κλητήρα ο οποίος φυγαδεύτηκε από τους αστυνομικούς.

«Σας ευχαριστώ πολύ.Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας», σημείωσε η Ιωάννα Κολοβού απευθυνόνενη στο πλήθος, συμπληρώνοντας ακόμη «πως αν το θέμα δεν λυθεί πολιτικά τέτοιες εικόνες θα επαναλαμβάνονται κάθε μέρα».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία έξωσης της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, από το σπίτι της στου Ζωγράφου, ανεστάλη προσωρινά μετά από παρέμβαση πολιτών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη, του ΜέΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη και του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη που βρέθηκαν στο σημείο.

Πηγή: avgi.gr
Πηγή: avgi.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Κολοβού: Ανεστάλη προσωρινά η διαδικασία της έξωσης

Αχτσιόγλου: «Αποτρόπαιες οι εικόνες στο σπίτι της κυρίας Κολοβού – Αποτέλεσμα της πολιτικής Μητσοτάκη»

Μπήκαν στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού για να της κάνουν έξωση: Καταγγέλλει ότι τη χτύπησαν (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter