Πλήθος κόσμου στην επίσκεψη Τσίπρα στην Καστοριά αλλά η ΕΡΤ μετέδωσε πλάνα αρχείου (Videos)

Πλήθος κόσμου στην επίσκεψη Τσίπρα στην Καστοριά αλλά η ΕΡΤ μετέδωσε πλάνα αρχείου (Videos)

Πλήθος κόσμου έσπευσε να υποδεχθεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα στην Καστοριά, την οποία επισκέπτεται στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Δυτική Μακεδονία, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς αυτούς και να ακούσει τα προβλήματά τους.

Ο κ. Τσίπρας έκανε περιοδεία στο εμπορικό κέντρο Καστοριάς και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τους φορείς της πόλης. Ανεργία, μετανάστευση, ακρίβεια, κόστος θέρμανσης, λειτουργικά έξοδα επιχειρήσεων, τραπεζικός δανεισμός ταλανίζουν την τοπική κοινωνία.

Την ίδια ώρα η προπαγάνδα της Δημόσιας Τηλεόρασης, δεν έχει τελειωμό, καθώς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, αντί να μεταδοθούν πλάνα από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Καστοριά, μετέδωσαν «πλάνα αρχείου» από τις Σέρρες, προφανώς για να αποκρύψουν την θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι πολίτες στον πρώην Πρωθυπουργό.

Μάλιστα, και στις δύο τηλεφωνικές συνδέσεις που πραγματοποίησε η ΕΡΤ από την Καστοριά έπαιζαν πλάνα αρχείου.

Δείτε τα βίντεο:

Σημειώνεται ωστόσο ότι το τοπικό μέσο fouit.gr, μετέδωσε βίντεο από την θερμή υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα, στα οποία εμφανίζεται το μικρόφωνο της ΕΡΤ, την ώρα που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχωρεί δηλώσεις, αλλά και από τις συνομιλίες που είχε με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες.
Απορίας άξιο είναι λοιπόν, γιατί η ΕΡΤ μετέδωσε «πλάνα αρχείου» την στιγμή που βρισκόταν εκεί δημοσιογράφος.
Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter