Πλοίο Πρέβελη: Αντί για διασώσεις χρησιμοποιούν τα ελικόπτερα για… βόλτες Μητσοτάκη

Πλοίο Πρέβελη: Αντί για διασώσεις χρησιμοποιούν τα ελικόπτερα για… βόλτες Μητσοτάκη

Η αδιαφορία των κρατικών φορέων και της κυβέρνησης απέναντι στην ανθρώπινη ζωή είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τελικά τη ζωή του ο 28χρονος υποπλοίαρχος του πλοίου «Πρέβελης» ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη έμφραγμα το βράδυ της Τρίτης λίγη ώρα αφότου το πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά.

Με τα Super Puma να είναι άφαντα, δόθηκε εντολή το πλοίο να επιστρέψει πίσω στο λιμάνι του Πειραιά αντί να έρθει βοήθεια από αέρος με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος για τη ζωή του 28χρονου ο οποίος και τελικά κατέληξε, ενώ παράλληλα τεράστια ήταν και η ταλαιπωρία των επιβατών.

Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη όμως, τα ελικόπτερα είναι περισσότερο χρήσιμα για να μεταφέρουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό στα δεκάδες ταξίδια αναψυχής που συνηθίζει να κάνει οργώνοντας την Ελλάδα παρά, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Μάλιστα, οι αρμόδιοι φορείς δεν δίστασαν να πουν πως η επιλογή αποστολής ελικοπτέρου θα ήταν… χάσιμο χρόνου οπότε προτίμησαν να τα αφήσουν καθηλωμένα.

Δείτε αποκλειστικό βίντεο του Documento από την στιγμή που το πλοίο επέστρεψε στο Πειραιά και το ασθενοφόρο βγαίνει από το πλοίο μία ώρα μετά.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter