«Πνίγηκαν» στη βροχή και το χαλάζι Σαντορίνη και Πάρος (Video-Photos)

«Πνίγηκαν» στη βροχή και το χαλάζι Σαντορίνη και Πάρος (Video-Photos)

Κύμα σφοδρής κακοκαιρίας πλήττει τις τελευταίες ώρες τα νησιά των Κυκλάδων. Καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι, χαλάζι και πλημμυρισμένοι δρόμοι έχουν θέσει σε συναγερμό τις Αρχές. Τα γραφικά σοκάκια των νησιών, όπως η Μεσαριά καλύφτηκαν από νερό, και χαλάζι με τα περισσότερα σημεία να είναι απροσπέλαστα, ενώ δύσκολη είναι η κατάσταση και σε περιοχές κοντά στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με το syrostoday.gr, μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχουν βγει στους δρόμους και επιχειρούν να απομακρύνουν το χαλάζι, ώστε να κρατήσουν ανοιχτή την κυκλοφορία.

Παρόμοια εικόνα και στο νησί της Πάρου, όπως μετέδωσε το cyclades24.gr από το πρωί, ο καιρός ξεκίνησε με έντονη νεροποντή, ακολούθησαν δυνατοί κεραυνοί, διακοπές ρεύματος, και στη συνέχεια η κακοκαιρία συνεχίστηκε με πολύ έντονη χαλαζόπτωση.

Εντονότερες οι καιρικές συνθήκες στις Λεύκες Πάρου, αφού πρόκειται για ορεινό χωριό. Χείμαρροι ορμητικά έτρεχαν από παντού πλημμυρίζοντας κάθε σοκάκι του γραφικού χωριού. Τα αυτοκίνητα και τα πλακόστρωτα γέμισαν με χαλάζι.

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Πάρου προειδοποίησε για εντονότερα φαινόμενα τις απογευματινές ώρες.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter