Ποδοσφαιρική πανδαισία στο χιόνι

Ποδοσφαιρική πανδαισία στο χιόνι

Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στην παγωμένη αρκαδική πρωτεύουσα, στο μεταξύ τους παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της (εξ αναβολής) δεύτερης αγωνιστικής και έληξε με νίκη 3-2 των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 0-1 του Πέκχαρτ (36΄) με τους Στανισάβλιεβιτς (49΄) και Ιγκόρ Σίλβα (66΄), ο Τσέχος επιθετικός σκόραρε δύο λεπτά αργότερα το τέταρτο φετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα, αλλά η Ένωση δεν κράτησε το βαθμό καθώς στο 81΄ ο Τσουκαλάς χάρισε τους βαθμούς στην ομάδα του.

Η ΑΕΚ, που ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2016 (0-1 με ΠΑΟΚ στην Τούμπα) έχασε με κόκκινη κάρτα τον Βράνιες στο 71΄, στο ντεμπούτο του Βόσνιου με τα κιτρινόμαυρα.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ Σίλβα, Γιαννούλης Σελίν, Χαμντανί, Τσουκαλάς, Δημούτσος (46’ Ιγκλέσιας), Μάσα, Τσιλιανίδης (75’ Ιωαννίδης), Στανισάβλιεβιτς (69’ Καλτσάς), Μανίας.

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες (87’ Αλμέιδα), Αϊντάρεβιτς (56’ Μπακασέτας), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (65’ Πατίτο Ροντρίγκες), Πέκχαρτ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter