Ποδοσφαιριστές της Μίλαν θετικοί στον κορoνοϊό

Ποδοσφαιριστές της Μίλαν θετικοί στον κορoνοϊό

Ο πρόεδρος της Μίλαν, Πάολο Σκαρόνι, κατά τη διάρκεια του WarRoom (ιντερνετικό format της Roma InConTra), επιβεβαίωσε πως υπάρχουν κι άλλα κρούσματα κορoνοϊού στην ομάδα.

Μετά τη Σαμπντόρια, τη Φιορεντίνα και την Τορίνο, που ανέφεραν τις τελευταίες ημέρες την ύπαρξη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε μέλη των ομάδων τους, ήρθε και η δήλωση του Σκαρόνι για να κάνει ακόμη πιο «βαρύ» το κλίμα για το ιταλικό ποδόσφαιρο.

«Στο Μιλάνο έχουμε ορισμένους παίκτες οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό και τώρα είναι στη διαδικασία της ανάρρωσης» τόνισε αρχικά ο Σκαρόνι, χωρίς να κατονομάσει τους νοσούντες και πρόσθεσε πως «…μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω πως οι Μαλντίνι, πατέρας και γιος, είναι πλέον καλά. Το Μιλανέλο (σ.σ. προπονητικό κέντρο της Μίλαν) είναι ανοικτό και έχουμε ήδη ξεκινήσει προπονήσεις, διατηρώντας τις αποστάσεις και τους κανόνες. Προχωράμε προς την επανεκκίνηση».

Και συνέχισε ο Σκαρόνι, μιλώντας πολύ «κυνικά» για την όλη κατάσταση: «Πρέπει όλοι μας να συνηθίσουμε να ζούμε με τον ιό και αυτό ισχύει και για το ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν να παραμείνουμε… ακίνητοι μέχρι να μηδενιστούν τα κρούσματα. Βασικά μπορούμε να υιοθετήσουμε τη γερμανική φόρμουλα, που απαιτεί από εκείνους που έχουν προσβληθεί να μπαίνουν σε καραντίνα και οι υπόλοιποι να συνεχίζουν κανονικά».

Πηγή: thestival.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter