Ποδόσφαιρο: Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική

Ποδόσφαιρο: Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική

Nέο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε σε ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας. Πρόκειται για τον διεθνή Μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Λημνιό.

Στα τεστ που έγιναν στους διεθνείς, οι οποίοι συμμετείχαν στην αποστολή για το ματς στο Κόσοβο, διαπιστώθηκε ότι άλλος ένας διεθνής είναι θετικός στον ιό. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ο οποίος πήρε μεταγραφή για την Κολωνία, Δημήτρη Λημνιό. Ο πρώτος ήταν ο Τσιμίκας που έφυγε κατευθείαν από την Σλοβενία και δεν πήγε στο Κόσοβο.

Η ΕΠΟ μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινώσει το όνομα του ποδοσφαιριστή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊο. Μετά από αυτή την εξέλιξη πρέπει να υποβληθούν σε νέα τεστ όλοι οι διεθνείς μας πριν ενσωματωθούν στις αποστολές των ομάδων τους. 

H ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη ενός θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα του ελέγχου που διενεργήθηκε σε όλα τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών άμα τη αφίξει τους στην Αθήνα από την Πρίστινα.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της χώρας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter