Ποδόσφαιρο: Εκκωφαντική Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ (0-5)

Ποδόσφαιρο: Εκκωφαντική Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ (0-5)

Η Λίβερπουλ άφησε άφωνη την ποδοσφαιρόφιλη Ευρώπη με το εκπληκτικό 5-0 στο «Ολντ Τράφορντ» και βύθισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε κρίση, με πιθανό θύμα τον προπονητή Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μάλιστα οι «κόκκινοι» του λιμανιού προηγήθηκαν με 4-0 στο ημίχρονο και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ, αν δεν κατέβαζαν ταχύτητα με την αποβολή του Πολ Πογκμπά στο 60’.

Σε μια βραδιά γεμάτη ρεκόρ, ο Σαλάχ, που σκοράρει σε 10 συνεχόμενα ματς, έγινε ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που πέτυχε χατ-τρικ στο «Ολντ Τράφορντ» από το 1936. Οι Αιγύπτιος σκόραρε στο 38’, 45+5’ και 50’, αφού άνοιξαν τον δρόμο στο εναρκτήριο δεκαπεντάλεπτο οι Κεϊτά (5’), Ντ. Ζότα (13’). Ο Κώστας Τσιμίκας έμεινε στον πάγκο των εφεδρικών.

Στο τέλος του αγώνα, το «Ολντ Τράφορντ» ήταν μισοάδειο, αφού οι απογοητευμένοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ άρχισαν να φεύγουν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου κιόλας. Πλέον, η Λίβερπουλ του Κλοπ μετράει 7 αγώνες δίχως ήττα απέναντι στον παραδοσιακό αντίπαλο των «κόκκινων».

Η Λίβερπουλ είναι δεύτερη στη βαθμολογία της Premier League με 21 βαθμούς, πίσω από τους 22 της Τσέλσι και μπροστά από τους 20 της Μάντσεστερ Σίτι. Η Γιουνάιτεντ έμεινε στην όγδοη θέση με 14.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter