Ποδόσφαιρο: Επίσημη η μεταγραφή Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο: Επίσημη η μεταγραφή Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Την απόκτηση του Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ (Χουάνκαρ), ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός, προσθέτοντας στο ρόστερ του τον 30χρονο Ισπανό μπακ.

Ο Χουάνκαρ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, πραγματοποιώντας το 2010 το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα των «μερένχες» και στην εντός έδρας ευρεία νίκη επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με σκορ 6-1.

Τη σεζόν 2011/12 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σαραγόσα, ως δανεικός από την πορτογαλική Μπράγκα, καταγράφοντας συνολικά 24 συμμετοχές και 3 γκολ στη Λα Λίγκα.

Ακολούθησε η Ρεάλ Μπέτις και μία θητεία ξανά ως δανεικός από την Μπράγκα. Στον σύλλογο της Ανδαλουσίας έμεινε για δύο σεζόν και αγωνίστηκε συνολικά 45 φορές στο πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι του 2014 παραχωρήθηκε στη Γρανάδα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 21 αγώνες πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε για πρώτη φορά στην Μάλαγα στην οποία και έμεινε μέχρι και το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Σε 99 συμμετοχές στο πρωτάθλημα σκόραρε 4 φορές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter