Ποδόσφαιρο: Επιστρέφει στα γήπεδα ο Έρικσεν

Ποδόσφαιρο: Επιστρέφει στα γήπεδα ο Έρικσεν

Έτοιμος να επιστρέψει στη δράση δηλώνει ο Κρίστιαν Έρικσεν, περίπου 7 μήνες από τη μέρα που έδωσε μάχη για τη ζωή του στον αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης.

Ο Δανός διεθνής, που υπέστη ανακοπή καρδιάς στον αγώνα με τη Φινλανδία για το πρόσφατο Euro και νοσηλεύτηκε αρκετές μέρες στην εντατική, θα υπογράψει εκτός απροόπτου συμβόλαιο με τη Μπρέντφορντ, ομάδα της Premier League. Η συμφωνία είναι μέχρι το τέλος της περιόδου και θα οριστικοποιηθεί μετά από ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις.

Ο Έρικσεν γυμναζόταν τους τελευταίους μήνες με την ομάδα της γενέτειράς του Οντένσε, αφού η ιταλική νομοθεσία δεν επιτρέπει τη συμμετοχή αθλητών με βηματοδότη στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Η Ίντερ υποχρεώθηκε να διακόψει το συμβόλαιό του.

Ο Kρίστιαν Έρικσεν, που αγωνίστηκε στην Αγγλία επί επταετία με τα χρώματα της Τότεναμ, κλείνει τα 30 του στις 14 Φεβρουαρίου. Στη Μπρέντφορντ θα συναντήσει Δανό προπονητή (Tόμας Φρανκ), καθώς και δύο συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές.

Τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής κορυφαίου επιπέδου, ο Ντάλεϊ Μπλιντ του Άγιαξ, συνεχίζει την καριέρα του με ενσωματωμένο βηματοδότη, μετά τη διάγνωση μυοκαρδίτιδας τον Δεκέμβριο του 2019. Μάλιστα ο Μπλιντ ήταν παρών και στο Euro με την Εθνική Ολλανδίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter