Ποδόσφαιρο: «Ευρωπαίος» ξανά ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο: «Ευρωπαίος» ξανά ο Παναθηναϊκός

Επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από μία άγονη πενταετία ο Παναθηναϊκός, μετά από το εύκολο 4-0 επί του αποδεκατισμένου και βαθμολογικά αδιάφορου ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταφανώς ανώτερος και μέτρησε 16 τελικές προσπάθειες, έναντι μόλις 2 των φιλοξενουμένων.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες άνοιξε το σκορ στο 39’ μετά από ωραίο συνδυασμό του Χουάνκαρ με τον Αϊτόρ. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του σκόρερ μετά από 13 μήνες.

Όσο οι «πράσινοι» πίεζαν για να ανοίξουν το σκορ, ο τερματοφύλακας Λοντίγκιν σταμάτησε τους Βιγιαφάνιες (27’), Βέλεθ (28’), ενώ ευκαιρία έχασε και ο Παλάσιος στο 18’. Ο ΠΑΣ απείλησε με τον Σνάιντερ στο 31’.

Μετά το 1-0, ο Μακέντα άγγιξε το γκολ στο 49’ και ο Βέλεθ στο 62’, για να τελειώσουν τη δουλειά οι «ρεζέρβες» Μαουρίσιο (68’ με σουτ), Καρλίτος (71’ , από ασίστ του Κουρμπέλη) και ο Χουάνκαρ στο 87’.

Ένα παιχνίδι είχε και χαρακτήρα φιέστας, καθώς στο γήπεδο στη Λεωφόρο βρέθηκαν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών του συλλόγου.

Ο διαιτητής Μανούχος (Αργολίδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Χουάνκαρ (87′) και Λώλη (29’), Σάλιακα (59’), Κάργα (86′).

Με τον Παναθηναϊκό έπαιξαν οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ (74’ Σάρλια), Χουανκάρ, Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς (56’ Καρλίτος), Βιγιαφάνιες (56’ Μαουρίσιο), Αϊτόρ, Μακέντα, Παλάσιος (74’ Χατζηγιοβάνης).

Η σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα, που παρατάχθηκε χωρίς 5 βασικούς ποδοσφαιριστές: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Οικονομόπουλος, Στάνκο, Λώλης (60’ Μπρένερ), Ντομίνγκεθ (46’ Σιόντης), Λιάσος, Κύρκος (60’ Κόντε), Σνάιντερ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter