Ποδόσφαιρο: Φιλική νίκη της Εθνικής στην Κύπρο με τα «παρθενικά» γκολ Τζόλη, Γιακουμάκη

Ποδόσφαιρο: Φιλική νίκη της Εθνικής στην Κύπρο με τα «παρθενικά» γκολ Τζόλη, Γιακουμάκη

Μία δυνατή προπόνηση έκανε η Εθνική Ομάδα στο φιλικό με την Κύπρο (2-1) _x000D_
που διεξήχθη στη Ριζούπολη, ενόψει των αγώνων της για το Nations League _x000D_
με Μολδαβία και Σλοβενία.

Η «γαλανόλευκη» ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο με τους Φορτούνη, Μπακασέτα, Χατζηγιοβάνη και Τσιμίκα να ξεχωρίζουν. Το σκορ άνοιξε στο 8’.

Ο Φορτούνης πάσαρε στον Γιακουμάκη, αυτός σούταρε με το δεξί μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κύπρου και ο Τζόλης που παρακολουθούσε τη φάση πλάσαρε από κοντά και έκανε το 1-0. Ηταν το πρώτο του τέρμα με την Εθνική Ανδρών.

Στο 17’ έγινε το 2-0.  Ο Κουρμπέλης έκανε το γέμισμα για τον Γιακουμάκη, ο 26χρονος φορ κοντρόλαρε την μπάλα και με ιδανικό τελείωμα σκόραρε στην παρθενική του εμφάνιση με τη γαλανόλευκη. Οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Τζον Φαν’τ Σχιπ επηρέασαν την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 58’ η Κύπρος μείωσε με τον Ηλία, ενώ η Εθνική είχε δοκάρι με τον Κουρμπέλη στο 68’. Ο Γερμανός διαιτητής Χαρμ Όσμερς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπουχαλάκη, Ιωάννου.

Ελλάδα (Φαν’τ Σχιπ): Μπάρκας, Μαυρίας (69’ Ρότα), Κουρμπέλης, Μιχαηλίδης, Τσιμίκας (46’ Λυκογιάννης), Ζέκα (46’ Λαμπρόπουλος), Μπακασέτας (46’ Μπουχαλάκης), Φορτούνης (46’ Πέλκας), Χατζηγιοβάνης, Τζόλης (46’ Λημνιός), Γιακουμάκης.

Κύπρος (Γιόχαν Βάλεμ): Δημητρίου, Χ. Κυριάκου, Χ.Σιέλης (76’ Παπαφώτης), Ιωάννου, Κατελάρης (46’ Καρώ), Χάμπος, Αντωνίου, Γκόγκιτς (46’ Κάστανος), Αρτυματάς, Πίττας, Ηλία (87’ Τζιόνι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter