Ποδόσφαιρο: “Φτερωτή” ΑΕΚ στο Περιστέρι

Ποδόσφαιρο: “Φτερωτή” ΑΕΚ στο Περιστέρι

Ένα γκολ του Μάνταλου στο 57ο λεπτό έβγαλε την ΑΕΚ νικήτρια στο Περιστέρι και την έφερε «αγκαζέ» με τον τρίτο ΠΑΟΚ και μπροστά από τον τέταρτο της κατάταξης Παναθηναϊκό, λίγες ώρες πριν το «αιώνιο» ντέρμπι του τελευταίου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο σκόρερ είχε εύκολη δουλειά, αφού ο Ντίντακ του σέρβιρε το γκολ στο πιάτο. Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από τον Ατρόμητο, αλλά χρειάστηκε μία λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού για να αποφύγει την ισοφάριση.

Το «γκολ» που σημείωσε ο Λημνιός στο 77’ από ασίστ του Λε Ταλέκ μετά από σουτ του Τόνσο στο δοκάρια ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μετά από διαβούλευση του διαιτητή Θάνου (Γρεβενών) με τον συνεργάτη του.

Νωρίτερα, στο 0-0, είχε ακυρωθεί εξίσου λανθασμένα «γκολ» του Αραούχο, αφού θεωρήθηκε ότι βρισκόταν σε αντικανονική θέση ο δημιουργός της φάσης, Μάνταλος (52’).

Η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με σουτ του Αραούχο έξω από την περιοχή (10’), ενώ ο γηπεδούχος Ατρόμητος έχασε την καλύτερη ευκαιρία του στο 39’ με τον Ντιγκινί, που δεν πρόλαβε σέντρα του Ούμπιδες. Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λαμπρόπουλος προστάτευσε τη νίκη της ΑΕΚ με σωτήρια προβολή μπροστά στον Λε Ταλέκ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Μπάγκα (72’ Τόνσο), Ούμπιδες, Πλατέλλας (72’ Λημνιός), Ντιγκινί (81’ Ντάουντα), Λε Ταλέκ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας (54’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος (86’ Πέκχαρτ), Αραούχο (93’ Γαλανόπουλος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter